default-image

Πρόκληση η τετράδα αγώνων για την ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Πρόκληση η τετράδα αγώνων για την ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γκουστάβο Πογέτ καλείται να διαχειριστεί ένα πρόγραμμα με παιχνίδια Κυπέλλου ενδιάμεσα απ’ αυτά του πρωταθλήματος. Ωστόσο τα ματς με την Ελευσίνα και την Λάρισα, δεν είχαν απολύτως καμία σχέση ούτε με το αυριανό (6/1) στη Λιβαδειά, ούτε την ρεβάνς του.

Τα δυο νοκ άουτ παιχνίδια με τον Λεβαδειακό έχουν βαρύνουσα σημασία, καθώς το Κύπελλο είναι σημαντικός στόχος για την ΑΕΚ. Και παράλληλα είναι δεδομένο πως ο Πογέτ δεν θέλει άλλα στραβοπατήματα στο Κύπελλο. Επομένως, ο Ουρουγουανός τεχνικός καλείται να βρει τρόπο να διαχειριστεί ένα πρόγραμμα φορτωμένο με σημαντικά ματς. Με τέσσερα συνεχόμενα ματς, στις επόμενες δέκα μέρες.

Ο Πογέτ θέλει αποτέλεσμα και στα τέσσερα παιχνίδια που ακολουθούν. Όμως το αγωνιστικό του πλάνο θα πρέπει να το διαμορφώσει ανάλογα, ώστε η ομάδα να παραμείνει φρέσκια και με ενέργεια. Ανάμεσα στο περασμένο ματς με τον Πλατανιά και αυτό με τον Λεβαδειακό, μεσολαβούν δυο προπονήσεις.

Η χθεσινή (4/1) που είχε αποφόρτιση και η σημερινή (5/1). Χρόνος ελάχιστος για οτιδήποτε άλλο, πλην συντήρησης. Προφανώς ο Πογέτ θα κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα στο αυριανό παιχνίδι στη Λιβαδειά. Όχι όμως τόσες πολλές, όσες είχε κάνει στα παιχνίδια με Λάρισα και Λεβαδειακό.

Ωστόσο, παίκτες όπως ο Μπακάκης, ο Κορδέρο, ο Πλατέλλας, ο Τζανετόπουλος, ο Λαμπρόπουλος και Σοϊλέδης, περιμένουν στα ματς κυπέλλου την ευκαιρία τους. Δύσκολα θα παίξουν και οι έξι μαζί, καθώς ο Πογέτ δεν θα θελήσει να ρισκάρει να διαταράξει την χημεία της ομάδας. Κάποιοι ωστόσο, θα διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News