default-image

Συνεχίζει το σερί του ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζει το σερί του ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ούτε ο Πανιώνιος κατάφερε να σταματήσει το αήττητο σερί του Ολυμπιακού, ο οποίος επικράτησε με 3-1 στη Νέα Σμύρνη και ανέβασε το ρεκόρ νικών του στις 16.

Ο στόχος του Πανιωνίου ήταν φανερός. Να κρατήσει τον Ολυμπιακό μακριά από την περιοχή του και να προσπαθήσει να βρει χώρους στην κόντρα. Είτε με τον Βιγιάλμπα, είτε με τον Μασούρα. Και στο πρώτο ημίχρονο το κατάφερε αρκετά καλά. Οι «ερυθρόλευκοι» όπως ήταν λογικό είχαν την κατοχή (62%) αλλά δεν μπόρεσαν ν' απειλήσουν μέσα από την περιοχή. Παρά τις 11 τελικές που είχαν στο πρώτο μέρος οι περισσότερες ήταν με σουτ έξω από το «κουτί».

Δύο φορές μπόρεσε και μπήκε στην περιοχή και ήταν οι δύο καλύτερες φάσεις του Ολυμπιακού. Το (πολύ κακό) πλασέ του Ιντέγε στο 14' στην μικρή περιοχή (δεν πήγε καν στην εστία) και το δοκάρι του Κασάμι στο 40' μετά το κόρνερ του Φορτούνη.

Το πλάνο του Ουζουνίδη άντεξε ένα ημίχρονο. Στο δεύτερο κατέρρευσε. Ο Ολυμπιακός πάτησε περιοχή και έκανε την ζωή του πιο εύκολη. Αφού άνοιξε το σκορ με τον Τσόρι (ο Φορτούνης συνδυάστηκε με τον Ιντέγε γρήγορα μέσα στο «κουτί») απάντησε κι άμεσα στο γκολ του Πανιωνίου.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν τα κότσια να βγουν μπροστά μετά το 0-1 και δικαιώθηκαν και μάλιστα μετά από στημένη φάση. Στο 56' βρέθηκε πίσω στο σκορ, στο 63' ισοφάρισε με τον Ρισβάνη μετά από φάουλ του Μπακασέτα. Ομως στα στημένα είναι ακόμα πιο δυνατός ο Ολυμπιακός. Και μετά από κόρνερ έκανε το 1-2 με τον Πάρντο ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή.

Ο Ολυμπιακός γέμισε την περιοχή του Πανιωνίου ο Κολομβιανός εκμεταλλεύτηκε την... ταραχή των «κυανέρυθρων» μετά το δοκάρι του Φορτούνη και έδωσε εκ νέου προβάδισμα στο 74'. Και ουσιαστικά εκεί τελείωσε και το ματς στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Ολυμπιακός βρήκε και χώρους έκανε και το 1-3 με τον Ιντέγε μετά από ωραία αντεπίθεση και συνέχισε να γράφει ιστορία η ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Βλάχος, Χατζηισαίας, Ρισβάνης, Οικονόμου, Κόρμπος (80' Μητρόπουλος), Σιώπης, Βιγιάλμπα, Μπακασέτας, Μασούρας (68' Χαλκιαδάκης), Ανσαριφάρντ (80' Ντουρμισάι).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μάρκο Σίλβα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μασουακού, Κασάμι (67' Πάρντο), Μιλιβόγεβιτς, Ντουρμάζ (87' Σεμπά), Φορτούνης, Τσόρι (76' Καμπιάσο), Ιντέγε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News