default-image

Διαδρομή... Κρουσώνας-Σαντορίνη για Στρατηγάκη

Ποδόσφαιρο
Διαδρομή... Κρουσώνας-Σαντορίνη για Στρατηγάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο γήπεδο του Κρουσώνα βρέθηκε σήμερα ο Νίκος Στρατηγάκης, προκειμένου να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον Πανθηραϊκό.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ με υποσχετική ως το επόμενο καλοκαίρι στην ομάδα της Σαντορίνης. Μάλιστα, αύριο αναχωρεί για τη Σαντορίνη, προκειμένου να ενσωματωθεί και επίσημα στη νέα του ομάδα, έχοντας ήδη περάσει ένα μικρό διάστημα εγκλιματισμού στο νησί των Κυκλάδων λίγο πριν το διάστημα των γιορτών.

Με δήλωσή του ο Νίκος Στρατηγάκης ευχαριστεί την οικογένεια του ΠΑΟΚ, τονίζοντας τα εξής: «Οφείλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που με στήριξαν όσα χρόνια είμαι στην ομάδα και κυρίως στο διάστημα που αντιμετώπισα το πρόβλημα τραυματισμού και ήταν δίπλα μου. Ο Κρουσώνας είναι η ομάδα που ανδρώθηκα ποδοσφαιρικά και οφείλω πολλά στο σωματείο. Εύχομαι τα καλύτερα στην ομάδα και να επιτύχει τους στόχους της, γιατί η μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ, αξίζει να έχει επιτυχία».

Όσον αφορά τη νέα του ομάδα, δηλώνει: «Η παρουσία μου στον Πανθηραϊκό αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για μένα. Για πρώτη φορά θα αγωνιστώ σε μια ομάδα εκτός Κρήτης και είμαι πανέτοιμος να ανταποκριθώ στην εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι από τη Σαντορίνη. Θέλω να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου, να βοηθήσω την ομάδα και να βοηθηθώ κι εγώ. Ο Πανθηραϊκός είναι μια ομάδα με πρωταγωνιστικούς στόχους, με έμπειρους ποδοσφαιριστές και οργάνωση σε επαγγελματικά πρότυπα. Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News