Αθλητισμός

Πανιώνιος: «Μην απαντάτε στις προκλήσεις»

Στην προσπάθεια της η ΠΑΕ Πανιώνιος να διασφαλίσει την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης κόντρα στον Ολυμπιακό, εφιστά την προσοχή στους φιλάθλους της μέσω ανακοίνωσης.

Οι «κυανέρυθροι» ζητούν από εκείνους που θα βρεθούν στις κερκίδες της Νέας Σμύρνης να μην απαντήσουν σε οποιαδήποτε πρόκληση, απ' όπου κι αν προέρχεται, υπό τον φόβο -όπως προβλέπεται από τον νέο αθλητικό νόμο- κάποιας «βαριάς» τιμωρίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων που θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εφιστά την προσοχή τους στα εξής:

1. Προστατέψτε την ομάδα μας, από τις βαριές ποινές που επισύρουν οι διατάξεις του νέου αθλητικού νόμου.

2. Μην απαντάτε στις προκλήσεις, απ' όπου κι αν προέρχονται.

3. Απομονώστε αυτούς που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στην προσπάθεια που γίνεται απ' όλους μας, προκειμένου να επανέρθει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ εκεί που του αρμόζει.

4. Υπενθυμίζουμε πως για την έκδοση εισιτηρίου, είναι απαραίτητη η επίδειξη της Αστυνομικής Ταυτότητας και ο ΑΜΚΑ. Ωστόσο, όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σε προηγούμενους αγώνες της φετινής περιόδου ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΤΟΥΣ

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, σας καλωσορίζει στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, το σπίτι ΟΛΩΝ μας και σας εύχεται Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το 2016.

Σχόλια