default-image

Πέρασε με 0-3 από τα Περιβόλια η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Πέρασε με 0-3 από τα Περιβόλια η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Πλατανιάς δεν μπόρεσε να προβάλει αντίσταση στην ΑΕΚ, στο πρώτο ματς του 2016 στα Περιβόλια, με την Ένωση να περνάει αεράτη με σκορ 0-3.

Η ομάδα του Πογέτ είχε μπροστάρη με δύο γκολ στο α' ημίχρονο τον Μπαρμπόσα, με τον Τζεμπούρ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Όλα κρίθηκαν στο πρώτο μέρος όπου η ΑΕΚ από το ξεκίνημα του αγώνα έδειξε πως ήταν ανώτερη και προηγήθηκε με δύο γκολ. Μεγάλος πρωταγωνιστής, ήταν ο Έλντερ Μπαρμπόσα που σημείωσε και τα δύο γκολ του ημιχρόνου.

Στο 26΄ο Βάργκας έκανε τη σέντρα και ο Μπαρμπόσα με ωραίο τακουνάκι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Αραβίδη να δώσει έτοιμο γκολ στον Πορτογάλο ο οποίος με πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Καθοριστικός ο Ανέστης, που κράτησε το «μηδέν» με φοβερή επέμβαση στο 41'.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά με την ΑΕΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να μην κινδυνεύει σε κανένα σημείο. Στο 77' ο Ράμος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε διάστημα δύο λεπτών. Έτσι η ΑΕΚ μπόρεσε να βρει ακόμα ένα τέρμα στο 81' όταν ο Γκάλο με εξαιρετική σέντρα βρήκε τον Τζιμπούρ ο οποίος δεν θα μπορούσε να αστοχήσει διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Ιτούα, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο (46' Ράμος), Μιλούνοβιτς (78' Γκόμες), Ντίνας (63' Γουνδουλάκης), Μενδρινός

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Ανέστης, Γκάλο, Ντιντακ, Άρθο, Κολοβέτσιος, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Μπαρμπόσα, Βάργκας, Αραβίδης

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News