default-image

Βλέπει την έξοδο απ’ τον Παναθηναϊκό και ο Μαρινάκης

Ποδόσφαιρο
Βλέπει την έξοδο απ’ τον Παναθηναϊκό και ο Μαρινάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που δε συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται από χθες και ο Νίκος Μαρινάκης, ο οποίος προπονήθηκε με το γκρουπ των «κομμένων».

Η απόκτηση του Τζαντομένικο Μέστο δεν αφήνει χώρο στη βασική εντεκάδα για τον Νίκο Μαρινάκη, ενώ ο Στραματσόνι φαίνεται να υπολογίζει περισσότερο τον Γενς Βέμερ για δεύτερη λύση.

Ο Μέστο προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ιταλός τεχνικός έστειλε τον Μαρινάκη να προπονηθεί με το γκρουπ των παικτών που δεν υπολογίζονται, τους «κομμένους» και πολύ δύσκολα από εδώ και στο εξής θα αλλάξει κάτι. Ο 39χρονος προπονητής άλλωστε ήταν κάθετος, θέλει δυο καλούς παίκτες σε κάθε θέση και στην θέση του δεξιού μπακ υπολογίζονται πλέον οι Μέστο, Βέμερ.

Ο νεαρός αμυντικός το Σάββατο πλαισίωσε και αυτός το γκρουπ των Μπούρμπου, Δώνη, Σταματάκη, Αναγνωστόπουλου, Νίνη, Τριανταφυλλόπουλου και Αγγελόπουλου και προπονούνται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Βονόρτα. Έτσι πλέον οι «κομμένοι» είναι οχτώ εκ των οποίων οι επτά προέρχονται από την ακαδημία των πράσινων.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Μαρινάκη θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του νεαρού άσου λήγει το καλοκαίρι και άρα ήδη μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί ενώ αν από τον Παναθηναϊκό θελήσουν να τον δώσουν ως δανεικό και όχι να τον αφήσουν ελεύθερο θα πρέπει πρώτα να του ανανεώσουν το συμβόλαιο. Κάτι το οποίο πολύ δύσκολα θα γίνει.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News