Αθλητισμός

Σκουρτόπουλος: Σταθήκαμε αξιοπρεπώς

Στην έλλειψη εμπειρίας επέδωσε την ήττα από τον Άρη ο προπονητής του Ρέθυμνο Cretan Kings, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ο οποίος στάθηκε και στις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Θανάσης Σκουρτόπουλος: «Είχαμε ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια ομάδα που κάνει εξαιρετική πορεία σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Δουλέψαμε αρκετά και στο μεγαλύτερο διάστημα σταθήκαμε αξιοπρεπώς. Η έλλειψη εμπειρίας όμως, δεν μας επιτρέπει να ανταποκρινόμαστε στον ίδιο βαθμό στα κρίσιμα σημεία, με αποτέλεσμα να κάνουμε πέντε λάθη στον αιφνιδιασμό. Ο Άρης παίζοντας δυναμικά, όπως πάντα, το εκμεταλλεύτηκε αυτό, βρήκε το σκορ το μακρινό από τον Θοδωρή (σ.σ. Ζάρα) και βρήκε τις λύσεις. Εμείς με 1/15 τρίποντα και 13/26 βολές και πάλι κοντά φτάσαμε. Καλή συνέχεια στον Άρη, να έχει επιτυχίες στην Ευρώπη, μας αντιπροσωπεύει και στην Ελλάδα ό,τι καλύτερο».

Στη συνέχεια ο Θανάσης Σκουρτόπουλος αναφέρθηκε στις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ επισημαίνοντας: «Το Ρέθυμνο έχει δύο φάσεις. Πριν τις αλλαγές και μετά τις αλλαγές. Με την προηγούμενη ομάδα δεν υπήρχε περίπτωση να κερδίσουμε εκτός έδρας. Έγιναν κάποια λάθη το καλοκαίρι, υπήρχε κακή λειτουργία, κακές συμπεριφορές, κακές προπονήσεις, κακή χημεία, γι' αυτό χάσαμε και τρία εκτός έδρας παιχνίδια στις λεπτομέρειες στην Αμαλιάδα, το Λαύριο και την Τρίπολη. Από εκεί και πέρα είμαστε ομάδα έδρας, έχουμε ενθουσιασμό σαν ομάδα, νέους σε ηλικία παίκτες, τον τελευταίο μήνα δουλεύουμε σωστά και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα την πάρουμε την εκτός έδρας νίκη και δεν θα είναι μόνο μία».

Ευθύμης Τσακαλέρης από την πλευρά των παικτών τόνισε: «Ξέραμε ότι είχαμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξέρουμε τι εστί Άρης και πόσο δυνατός είναι στην έδρα του. Στο πρώτο ημίχρονο περιορίσαμε τον Άρη στους 31 πόντους, στο δεύτερο όμως ο αντίπαλός μας, έδειξε την ποιότητά του και στα σημεία που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι πήρε το προβάδισμα. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό το παιχνίδι, έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι δύσκολη χρονιά για εμάς. Πιστεύω πως μετά το ματς με τον Ολυμπιακό θα ξεκινήσουμε θετικά».

Σχόλια