Αθλητισμός

Οργισμένη απάντηση της ΑΕΚ

Με οργή αντιμετώπισαν στην ΑΕΚ το θέμα που προέκυψε με τα χρήματα που έδωσε η Περιφέρεια για την κάλυψη των εξόδων του φιλικού κόντρα στην Εθνική Αστέγων.

Οι υπεύθυνοι της Ένωσης απάντησαν σε ορισμένα δημοσιεύματα του Τύπου που παρουσίασαν με τον δικό τους τρόπο το κονδύλι που έδωσε η Περιφέρεια για τη διεξαγωγή του φιλικού με την εθνική Αστέγων.

Οι άνθρωποι της Ένωσης σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα αυτά τόνιζαν ότι «αποτελούν αλητεία, λασπολογία και ντροπή. Είναι απολύτως συκοφαντικά και σκόπιμα διαστρεβλωτικά». Συγκεκριμένα, από το περιβάλλον της ομάδας αναφερόταν πως «οι χρεώσεις αφορούν το μίνιμουμ του κόστους λειτουργίας του ΟΑΚΑ, τα οποία φυσικά τα είχε αναλάβει η Περιφέρεια ως διοργανώτρια του αγώνα».

Επίσης, από την ΑΕΚ υποστηρίζεται πως οι εργαζόμενοι του ΟΑΚΑ δούλεψαν αφιλοκερδώς. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με τον ΟΤΕ ο οποίος κάλυψε τηλεοπτικά το παιχνίδι χωρίς να λάβει χρήματα από κανέναν, με το συνδρομητικό κανάλι να αναλαμβάνει εξολοκλήρου το κόστος της μετάδοσης.

Άλλο ένα σημείο που θίγουν οι άνθρωποι του Δικεφάλου και το οποίο αποδεικνύει -κατά αυτούς- ότι δεν ευσταθούν στα όσα γράφησαν είναι και οι χορηγοί. Επισημαίνουν πως δεν υπήρχαν η παραμικρή αναφορά, όχι μόνο στις πινακίδες του ΟΑΚΑ αλλά ούτε και στο… χαρτί των συνθέσεων, ενώ υποστηρίζουν, επίσης, πως «η ΑΕΚ δεν διεκδικεί τον παραμικρό έπαινο, ήταν τιμή της η συμμετοχή σε αυτό το παιχνίδι αλλά δεν πρόκειται να ανεχτεί και την παραμικρή σπίλωση, το παραμικρό υπονοούμενο ότι πήρε έστω ένα ευρώ για τη συμμετοχή της».

Τέλος, αυτό που επισημαίνεται για ακόμη μια φορά, είναι ότι η περιφέρεια κάλυψε το φιλικό ως διοργανώτρια. «Ως προς τα χρήματα που έδωσε η Περιφέρεια από το ταμείο της, είναι απόλυτα λογικό να τα έδωσε ως διοργανώτρια του φιλικού. Πώς θα μπορούσε να γίνει το παιχνίδι αλλιώς».

Σχόλια