default-image

Φιλική νίκη του Εργοτέλη επί του Ερμή Ζωνιανών

Ποδόσφαιρο
Φιλική νίκη του Εργοτέλη επί του Ερμή Ζωνιανών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με φιλικό ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο 2016 οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη, οι οποίοι μετά το ρεπό της Πρωτοχρονιάς επέστρεψαν σήμερα στη δράση.

Οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετώπισαν στο Παγκρήτιο Στάδιο τον Ερμή Ζωνιανών σε ένα δυνατό φιλικό που τους έδωσε τη δυνατότητα να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα ενόψει του αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Το φιλικό είχε προπονητικό χαρακτήρα, διήρκησε δύο τριανταπεντάλεπτα και βρήκε νικητή τον Εργοτέλη με 2-1 επί του Ερμή Ζωνιανων.

Ο Σταύρος Λαμπράκης χρησιμοποίησε διάφορα σχήματα και πρόσωπα, ενώ επιλέχθηκαν να αγωνιστούν τα μέλη της ομάδας Νέων, Μπερουασβίλι, Τσακάνι, Λυδάκης, Χαρκουτσάκης, Χρηστάκης και Σηφάκης.

Ο Εργοτέλης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, ενώ άνοιξε το σκορ στο 45 με τον Γαρεφαλάκη. Ο Ερμής έφερε το ματς στα ίσα στο 65' με τον Κατσικοκέρη, όμως ο Λυδατάκης ήταν αυτός που «έγραψε» το τελικό 2-1 χάρη στο ωραίο πλασέ που σημάδεψε το αριστερό "παράθυρο" της εστίας των φιλοξενούμενων στο 68'.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου (36' Μυλωνάκης), Ρέντζας (44' Χαρκουτσάκης), Άλλα (50' Μπερουασβίλι), Πίτσος (44' Σηφάκης), Λεονάρντο, Φουκαράκης (50' Τσακάνι), Κούρτι, Αυγενικού (50' Χρηστάκης), Μπουρσέλης (36' Γαρεφαλάκης), Δωματάς (50' Λυδάκης), Μάνος (44' Α. Καμαρά).

ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ: Χωραφάκης, Ρουμπάκης, Κορτσινίδης, Ανυφαντάκης, Τζανής, Ταυλαδωράκης, Βογιατζής, Στρατήγης, Σκουτέλης, Μπεκατώρος, Κατσικοκέρης.

Έπαιξαν και οι: Κάββαλος, Μανουσάκης, Κασαπάκης, Γεμιστός.

*Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Πανιώνιο την Τετάρτη (06/01/16, 17:15) στο Παγκρήτιο Στάδιο, θα συνεχιστεί αύριο με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11:00.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News