default-image

Με τρία τμήματα στον Αγ. Νικόλαο η Ακαδημία ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Με τρία τμήματα στον Αγ. Νικόλαο η Ακαδημία ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μια σπουδαία διοργάνωση στον Άγιο Νικόλαο, στο «2ο Πανελλήνιο Τουρνουά Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου», η Ακαδημία του ΟΦΗ θα έχει δυναμική εκπροσώπηση!

Το τουρνουά διεξάγεται από αύριο Κυριακή 3 Ιανουαρίου έως την Τετάρτη 6 Ιανουαρίου στο γήπεδα Αγ. Νικολάου, Κριτσάς, Ελούντας και αθλ. κέντρο Μπρόκου, με την Ακαδημία του ΟΦΗ να συμμετέχει με τρεις ομάδες και συγκεκριμένα τα τμήματα 2003, 2004 και 2005.

Περισσότερα από 50 ταλέντα του ΟΦΗ αναχωρούν αύριο το πρωί στις 09:30 από το ΒΑΚ με πούλμαν για τον Άγιο Νικόλαο, προκειμένου να ζήσουν μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία, καθώς πέρα από την παρουσία τους στα γήπεδα, θα ζήσουν την εμπειρία της αποστολής, με την παραμονή τους σε ξενοδοχείο του Αγ. Νικολάου, καθόλη τη διάρκεια του τουρνουά.

Συνοδοί της αποστολής θα είναι οι προπονητές Νίκος Ψαρουλάκης, Βασίλης Πρινάρης, ο τεχνικός διευθυντής Δημήτρης Βολονάκης, ο υπεύθυνος προπονητών Βασίλης Μαραγκάκης, ο γραμματέας της ακαδημίας Κωστής Φραγκούλης και ο φροντιστής Μιχάλης Μιχελογιαννάκης.  Στον Άγιο Νικόλαο θα βρεθεί και η Επιτροπή της Ακαδημίας του ΟΦΗ με επικεφαλής τον διευθυντή Γιάννη Κουτεντάκη.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News