default-image

Mεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου στον Αγ. Νικόλαο

Ποδόσφαιρο
Mεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου στον Αγ. Νικόλαο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Για δεύτερη χρονιά το Πανελλήνιο Τουρνουά Αναπτυξιακού Ποδοσφαίρου διεξάγεται στον Άγιο Νικόλαο, τραβώντας τα βλέμματα. Περίπου 800 νεαροί ποδοσφαιριστές από 23 συλλόγους θα δώσουν το παρών σε 4 γήπεδα της ευρύτερης περιοχής.

Συγκεκριμένα οι αγώνες θα διεξαχθούν σε τρεις ηλικιακές κατηγορίες: α) 2003-2004 σε γήπεδο 11?11, β) 2005-2006 σε γήπεδο 9?9 και γ) 2007-2008 σε γήπεδο 7?7. Συνολικά θα υπάρξουν 48 διαφορετικά τμήματα σχολών, ανάλογα με την ηλικία.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 4 γήπεδα, α) Δημοτικό στάδιο Κριτσάς, β) Δημοτικό στάδιο Ελούντας, γ) Δημοτικό στάδιο Αγίου Νικολάου και δ) Ιδιωτικές Εγκαταστάσεις "Μπρόκος". Συνολικά στο 4ημερο τουλάχιστον 2.500 θεατές αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Συμμετέχουσες ομάδες:

Εκτός Κρήτης: Σχολή Wooter (Ολλανδία), Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ Μάνδρας, ΠΑΣ Νάξου.

Χανιά: Πανακρωτηριακός, Μινώταυρος Χανίων, Αρένα Χανίων.

Ρέθυμνο: ΟΟΣΦΠ Ρεθύμνου, Ρεθυμνιακός, Αστέρας Ρεθύμνου.

Ηράκλειο: ΟΦΗ, Λίντο, ΠΟΑ, Σχολή ΟΣΦΠ Ηρακλείου, Αθλόπολις, ΟΦΗ Χερσονήσου.

Λασίθι: ΑΟΑΝ, Ελπίδες, Αναγέννηση Ιεράπετρας, ΟΦΙ, ΑΣ Κριτσάς, Νεάπολη

Σε όλους τους ποδοσφαιριστές θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε κατηγορίας θα βραβευθούν. Στην κατηγορία 7?7 οι καλύτερες δεύτερες ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν το σούπερ καπ, ένα έπαθλο που δεν ισχύει στις άλλες ηλικιακές κατηγορίες, ενώ τέλος οι διοργανωτές φέτος θα δώσουν και βραβείο fair play.

Το απόγευμα της Δευτέρας, παράλληλα, θα υπάρξει κι ένα σεμινάριο προπονητών με ελεύθερη είσοδο στον κινηματογράφο REX στον Άγιο Νικόλαο. Εκεί θα μιλήσουν οι κ.κ. Σταύρος Λέτσας (προπονητής ΑΕΚ-Scouting), Βασίλης Μπέκας (προπονητής-Φυσική κατάσταση), Μανώλης Παπαδάκης (προπονητής ΠΑΟ-τεχνική κατάρτιση) και Νόρντιν Βόουτερ (προπονητής-Υποδομές ολλανδικού ποδοσφαίρου).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News