default-image

Πανέτοιμος ενόψει ΑΕΚ ο Πλατανιάς

Ποδόσφαιρο
Πανέτοιμος ενόψει ΑΕΚ ο Πλατανιάς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανέτοιμος να υποδεχτεί αύριο (03/01, 15:00) την ΑΕΚ στα Περιβόλια είναι ο Πλατανιάς, ο οποίος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του σήμερα το μεσημέρι.

Ο Γιώργος Παράσχος είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται πλην του Μονάχα Σελίν, ο οποίος επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στα δόντια.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν είκοσι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Σωτηρίου, Κοκκαλάς, Μπανανά, Δημήτρης, Ιτούα, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Στανισάβλιεβιτς, Γκνιάτιτς, Μενδρινός, Μαχαμάτ, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Τσουράκης, Τζιλβάν, Ανγκούλο, Ντίνας.

Κοκκαλάς: «Θα κοιτάξουμε κατάματα την ΑΕΚ»

Παρότι η ΑΕΚ είναι ένας δυνατός αντίπαλος στις τάξεις του Πλατανιά επικρατεί αισιοδοξία, ενώ ο Αντώνης Κοκκαλάς σε δηλώσεις του επισήμανε ότι είναι εφικτό να μπει με το δεξί στο 2016 η χανιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο τερματοφύλακας του Πλατανιά στη NOVA:  «Η ομάδα μας θεωρώ πως έκανε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο. Έχουμε ένα δύσκολο ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο, αλλά έχουμε πίστη στην ομάδα μας και πιστεύω πως μπορούμε να αρχίσουμε με το δεξί στη νέα χρονιά απέναντι στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι πολύ μεγάλη ομάδα, τεράστιο μέγεθος. Έχει πολύ καλούς παίκτες μεσοεπιθετικά, αλλά και η δική μας άμυνα είναι πολύ καλή. Θα την κοιτάξουμε κατάματα. Τη σεβόμαστε, αλλά δεν τη φοβόμαστε και θεωρώ πως αν έχουμε την τύχη με το μέρος μας θα τη νικήσουμε. Το παιχνίδι πιστεύω πως θα κριθεί στο αν θα εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα έχουμε», ανέφερε αρχικά και μετά μίλησε για την δική του παρουσία:

«Δεν κοιτάζω το ατομικό στοιχείο, αλλά την ομάδα. Δεν μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να κάνει τίποτα αν δεν τον βοηθούν οι συμπαίκτες του. Θεωρώ πως η εικόνα μας σε όλα τα ματς του πρώτου γύρου ήταν πολύ καλή, με ωραίο ποδόσφαιρο και ευελπιστούμε για τα καλύτερα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News