default-image

Κάθε πόντος γίνεται ευρώ για την Κιβωτό του κόσμου

Μπάσκετ
Κάθε πόντος γίνεται ευρώ για την Κιβωτό του κόσμου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε μία σημαντική πράξη προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ, ο οποίος θα ενισχύσει τη λειτουργία της Κιβωτού του κόσμου μέσα από την επιθετική συγκομιδή των ομάδων κατά τη 12η αγωνιστική της Α1 του μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η διοργανώτρια αρχή της Α1, το σύνολο των πόντων που θα πετύχουν οι ομάδες σήμερα και αύριο θα μετατραπεί σε ευρώ, τα οποία θα δοθούν στην Κιβωτό του κόσμου στο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Οι ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να σκοράρουν πόντους στις αναμετρήσεις 12ης αγωνιστικής (2-3/1).

Το σύνολο των πόντων τους θα μετατραπεί στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΕΣΑΚΕ "Καλάθια Αγάπης" σε ευρώ για να ενισχυθεί ένας ιερός σκοπός: Η λειτουργία της "Κιβωτού του Κόσμου", που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα παιδιών που ζούσαν σε συνθήκες παραμέλησης και εγκατάλειψης, χωρίς ιατρική φροντίδα, χωρίς μέλλον, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, και πολλά χωρίς γονείς.  

Στις 7 αναμετρήσεις της 11ης αγωνιστικής οι ομάδες της Basket League ΣΚΡΑΤΣ πέτυχαν συνολικά 1.077 πόντους συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει ο ΕΣΑΚΕ στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης "Καλάθια Αγάπης".

Η προσπάθεια συνεχίζεται και το σύνολο των πόντων της 12ης αγωνιστικής θα προστεθεί σε εκείνο της 11ης και το άθροισμα θα μετατραπεί σε ευρώ για την ενίσχυση του πολύ σημαντικού κοινωνικού έργου της "Κιβωτού του Κόσμου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News