default-image

Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Συνεχίζονται οι εκκαθαρίσεις στον Ολυμπιακό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ξεσκαρτάρισμα συνεχίζεται στις τάξεις του Ολυμπιακού καθώς επιθυμία του Μάρκο Σίλβα είναι να μειωθεί το υπάρχον ρόστερ.

Ήδη Γούτας (Ξάνθη), Μπεν (Λεβαδειακός) και Γιαννιώτας (ΑΠΟΕΛ) έχουν αποχωρήσει, ενώ έπονται και άλλοι.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει και η υπόθεση του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος δε βρίσκεται στα άμεσα σχέδια του Μάρκο Σίλβα και αναζητά αλλού στέγη. Μάλιστα, όπως αναφέρει το φιλικό του περιβάλλον έχει βρει τον επόμενό του σταθμό και μένει να υπάρξει συμφωνία και με τον Ολυμπιακό. Πιθανότατα πρόκειται για ομάδα από την Ιταλία.

Από εκεί και πέρα, οι πιθανότητες αποχώρησης του Άλφρεντ Φινμπόγκασον λιγοστεύουν μέρα με τη μέρα. Ο Ισλανδός φορ δεν δείχνει να έχει τάσεις φυγής και παρουσιάζεται διατεθειμένος-ελλείψει και αξιόλογης πρότασης-να το παλέψει. Η εξέλιξη αυτή δεν ενοχλεί καθόλου τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, που δεν θέλουν να υπάρξει και δεύτερη αποχώρηση επιθετικού από την ομάδα, μιας και εκείνη του Άλαν Πουλίδο μοιάζει αναπόφευκτη.

Δύσκολα θα φύγει από την ομάδα και ο Τάσος Αυλωνίτης, καθώς με τα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην άμυνα είναι χρήσιμη μια αξιόπιστη τέταρτη επιλογή για τα μετόπισθεν. Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν πως θα αποχωρήσουν οι Τζανδάρης (ενδιαφέρονται τουλάχιστον δύο ομάδες της Super League να τον πάρουν δανεικό, ανάμεσά τους ο Λεβαδειακός) και Ερνάνι.

Ένα θέμα που θα απασχολήσει στο δεύτερο μισό της σεζόν τη διοίκηση, είναι αυτό του συμβολαίου του Λεάντρο Σαλίνο, καθώς λήγει το καλοκαίρι. Στην ομάδα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από τον 30χρονο άσο, αλλά δεν δείχνουν ιδιαίτερη βιασύνη για την ανανέωσή του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News