default-image

Δύσκολο θεωρεί το ματς με το Ρέθυμνο ο Πρίφτης

Μπάσκετ
Δύσκολο θεωρεί το ματς με το Ρέθυμνο ο Πρίφτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη Θεσσαλονίκη κάνει ποδαρικό στο 2016 το Ρέθυμνο Cretan Kings το ερχόμενο Σάββατο και οι δύο ομάδες θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί.

Για τον Άρη ειδικά που αγωνίζεται στην έδρα του το ματς θεωρείται πολύ σημαντικό κάτι που επισήμανε και ο Δημήτρης Πρίφτης στις δηλώσεις του.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο προπονητής του Άρη στο arisbc.gr: «Μας περιμένει ένας δύσκολος αγώνας απέναντι στο Ρέθυμνο. Ο αντίπαλός μας παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα, έχοντας κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ οι οποίες βελτίωσαν το παιχνίδι του. Εμείς, όπως κάνουμε πάντα, πρέπει να δείξουμε τον απαραίτητο σεβασμό στον αντίπαλο και να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Ο έλεγχος του ρυθμού και των ριμπάουντ θα είναι καθοριστικός παράγοντας για την έκβαση του αγώνα, όπως και τα λιγότερα δυνατά λάθη».

Σχετικά με τη χρονιά που έφυγε, ο 47χρονος προπονητής τόνισε: «Το 2015 ήταν μία επιτυχημένη χρονιά για τον Άρη. Καταφέραμε αρκετά πράγματα στην προηγούμενη αγωνιστική περίοδο και η ανατολή του 2016 μας βρίσκει σε καλό σημείο αναφορικά με την τρέχουσα σεζόν. Μας περιμένει μία πολύ δύσκολη χρονιά και θα δώσουμε τα πάντα για να ανταπεξέλθουμε. Θέλω να ευχηθώ χρόνια πολλά και υγεία σε όλο τον κόσμο για το 2016».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News