default-image

Φλαμπουράρης: Η ΑΕΚ σύντομα θα πάρει την άδεια του γηπέδου

Ποδόσφαιρο
Φλαμπουράρης: Η ΑΕΚ σύντομα θα πάρει την άδεια του γηπέδου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο ΟΑΚΑ χθες βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι για το φιλικό ΑΕΚ-Εθνική Αστέγων και από την πολιτική σκηνή και μεταξύ αυτών και ο Αλέκος Φλαμπουράρης. Ο Υπουργός Επικράτειας μάλιστα βρέθηκε σε «πηγαδάκι», στο ημίχρονο του ξεχωριστού φιλικού αγώνα της ΑΕΚ με την Εθνική Αστέγων με αρκετούς παλαίμαχους της Ένωσης, αλλά και τον γενικό διευθυντή της Δικέφαλος 1924 ΑΕ, Νίκο Στράτο, συζητώντας για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ και την άδεια που περιμένει όλος ο κόσμος.

Όπως έγινε γνωστό ο Υπουργός εμφανίστηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος γύρω από τις εξελίξεις τονίζοντας πως δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία και πως γίνονται όλα όσα χρειάζονται για να επιστρέψει η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και στο νέο της σπίτι. «Αντιλαμβάνομαι και κατανοώ την ανησυχία σας, αλλά θέλω να σας ενημερώσω πως σύντομα θα γίνουν όλα όσα χρειάζονται και η ΑΕΚ θα γυρίσει στο σπίτι της! Η άδεια θα βγει και η ομάδα θα αποκτήσει και πάλι το δικό της γήπεδο, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αυτό είναι το δίκαιο και αυτό θέλουμε όλοι μας», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο Αλέκος Φλαμπουράρης.

Να σημειωθεί πως οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ και συγκεκριμένα οι  Καραφέσκος, Σεραφείδης, Σιμιγδαλάς και Αντωνόπουλος, τον προσκάλεσαν στην ετήσια γιορτή τους, που θα διεξαχθεί στις 11 Ιανουαρίου, κάνοντάς του γνωστό κιόλας πως θα είναι μεταξύ των προσώπων που θα τιμηθούν. Ο Αλέκος Φλαμπουράρης δέχθηκε με χαρά την πρόσκληση και την τιμή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News