default-image

Στο Ηράκλειο στις 8 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Στο Ηράκλειο στις 8 Ιανουαρίου ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κρήτη αποτελεί μπασκετικό πόλο έλξης κάτι που αποδεικνύεται κάθε χρόνο με τις σπουδαίες διοργανώσεις που φιλοξενεί είτε στο Ηράκλειο είτε σε άλλους νομούς τους νησιού. Και το 2016 αναμένεται να είναι μία «γεμάτη» μπασκετική χρονιά ακόμα από τις πρώτες ημέρες του.

 Για την ακρίβεια η ΚΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε να φιλοξενηθεί στο Ηράκλειο το διήμερο 8-9 Ιανουαρίου πριν την αναμέτρησή με το Ρέθυμνο που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 10 Ιανουαρίου. Οι «ερυθρόλευκοι» στις 7 Ιανουαρίου αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Λαμποράλ Κούτσα για τη 2η αγωνιστική του Top16 της Ευρωλίγκας και προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία θέλουν, επιστρέφοντας στην Ελλάδα, να μεταβούν κατευθείαν στην Κρήτη καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με το Ρέθυμνο.

Έχουν ζητήσει, λοιπόν, να προπονηθούν στις 8 και 9 του μήνα στο κλειστό του Λίντο (επειδή μοιάζει περισσότερο με το κλειστό «Μ. Μερκούρη» σε σχέση με το αντίστοιχο στα Δύο Αοράκια) και την Κυριακή να μεταβούν στο Ρέθυμνο για την προγραμματισμένη αναμέτρηση με την τοπική ομάδα. Φυσικά το αίτημά τους έχει γίνει δεχτό και το Λίντο θα ζήσει και πάλι στιγμές Α1 έστω και σε προπόνηση.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News