default-image

Υπάρχει ενδιαφέρον απ’ την Ιταλία για τον Μανιάτη

Ποδόσφαιρο
Υπάρχει ενδιαφέρον απ’ την Ιταλία για τον Μανιάτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάννης Μανιάτης έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του, αλλά δεν υπολογίζεται από τον Ολυμπιακό κι έτσι αναζητά νέα ποδοσφαιρική στέγη. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι Τορίνο, Τζένοα, Σαμπντόρια έχουν δείξει ενδιαφέρον, ενώ έχει υπάρχει κρούση ακόμα και από το MLS.

Ο 29χρονος κεντρικός χαφ γνωρίζει ότι δεν είναι στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα και αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για τον ίδιο.

Το συμβόλαιο του Μανιάτη είναι εξαιρετικά υψηλό (τις 800.000 ευρώ αγγίζουν οι ετήσιες απολαβές του), επομένως είναι πολύ δύσκολο να βρει αυτά τα χρήματα την δεδομένη στιγμή, πολύ περισσότερο αν λάβει κανείς υπόψιν ότι προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό που τον έχει θέσει εκτός αγωνιστικής δράσης από τον περασμένο Μάρτη.

Οι σύλλογοι που ερίζουν για την υπογραφή του επιθυμούν την απόκτηση του Μανιάτη για το επόμενο εξάμηνο με την μορφή δανεισμού. Και εφόσον ο παίκτης ικανοποιήσει με την απόδοση του, το καλοκαίρι να γίνει συζήτηση σε άλλη βάση.

Στην Ιταλία πάντως τα σενάρια για τον αρχηγό του Ολυμπιακού πληθαίνουν καθημερινά. Με τους γείτονες να εικάζουν πως το ποδοσφαιρικό μέλλον του Έλληνα μέσου βρίσκεται στην Serie A.

Είναι ενδεικτικό ότι τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ στην Ιταλία θέλουν τις Τορίνο, Τζένοα και Σαμπντόρια να μπαίνουν στην κούρσα για την απόσπαση της υπογραφής του Μανιάτη.

Το θέμα του 29χρονου κεντρικού χαφ προχωράει, αφού και ο ίδιος επιθυμεί να πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει την ευκαιρία να μπει και πάλι σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Αν μάλιστα αυτή προέρχεται από ένα τόσο δυνατό πρωτάθλημα όπως το ιταλικό, τότε ακόμη καλύτερα για τον ίδιο.

Οι εξελίξεις για τον Μανιάτη έχουν δρομολογηθεί και σύντομα θα γίνει γνωστός ο σύλλογος στον οποίο ο παίκτης θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News