default-image

Ανακοίνωση κατά του διαιτητή Παναγιώτου απ’ τον ΠΑΟΚ

Μπάσκετ
Ανακοίνωση κατά του διαιτητή Παναγιώτου απ’ τον ΠΑΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μέσα από την οποία κατηγορεί τον διαιτητή Παναγιώτου για τα σφυρίγματά του στον ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον Φάρο Κερατσινίου.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ… έβραζαν με τη διαιτησία μετά την ολοκλήρωση του χθεσινού ημιτελικού Κυπέλλου με το Φάρο Κερατσινίου και τον αποκλεισμό της ομάδας από τον τελικό. Θεωρούν ότι υπεύθυνη για την ήττα είναι η διαιτησία κι έτσι σήμερα με ανακοίνωσή τους οι Θεσσαλονικείς ζητούν από τον διαιτητή Παναγιώτου να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Στα 90 χρόνια της ιστορίας του ΠΑΟΚ, πανηγυρίσαμε πολλές μεγάλες επιτυχίες, ζήσαμε όμως και εξαιρετικά δύσκολες στιγμές, αλλά και οδυνηρές ήττες, πολλές από τις οποίες μας έκαναν πιο δυνατούς και μας πείσμωσαν, σφυρηλατώντας με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο το ΠΑΟΚτσήδικο DNA.

Μία από αυτές τις στιγμές βιώνουμε όλοι μας σήμερα. Και είμαστε υποχρεωμένοι να την ξεπεράσουμε, με σύνεση και ψυχραιμία.

Κατανοούμε την απογοήτευση και την θλίψη όλων των φιλάθλων του ΠΑΟΚ… Αυτών που σήμερα το πρωί ήρθαν στο γήπεδο για να αγοράσουν τα εισιτήριά τους για τα παιχνίδια του Eurocup κόντρα στο ρεύμα και δείχνοντας με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο την στήριξή τους προς την ομάδα.

Αυτών που ήταν μαζί μας από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, τον αγώνα Κυπέλλου με το Ρέθυμνο.

Αυτών που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας και απλά εισιτήρια για τους αγώνες της ομάδας.

Κατανοούμε όλα τα συναισθήματα που μπορούν να έχουν ακόμη και όσοι δεν έρχονται στο γήπεδο, είτε επειδή δεν μπορούν, είτε γιατί το πράττουν από επιλογή.

Κατανοούμε τα συναισθήματα όλων. Άλλωστε, όλοι ΠΑΟΚ είμαστε…

Αναγνωρίζουμε ότι την βασική ευθύνη για την ήττα και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου την έχουμε εμείς. Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα και στις προσδοκίες που όλοι μας είχαμε και δυστυχώς δεν καταφέραμε να κρατήσουμε ζωντανό το όνειρο της διεκδίκησης ενός τίτλου που τόσο μας έχει λείψει.

Και για τον λόγο αυτό θα αναλάβουμε την ευθύνη μας και δεν θα αναζητήσουμε δικαιολογίες, ούτε θα διεκδικήσουμε εκτός γηπέδου και σε δικαστικές αίθουσες αυτά που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε μέσα στο παρκέ, όπως οφείλαμε.

Δεν μας το επιτρέπουν όλες αυτές οι αξίες που αντιπροσωπεύει ο ΠΑΟΚ και τις οποίες πρέπει όλοι μας να υπηρετούμε.

Περιμένουμε ωστόσο να αναλάβουν τις ευθύνες τους όλοι και για την εγκληματική απόφαση του διαιτητή Παναγιώτου, που ουσιαστικά έκρινε το αποτέλεσμα του ημιτελικού. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος διαιτητής πήρε αποφάσεις καταδικαστικές για τον ΠΑΟΚ. Είναι λοιπόν η ώρα για τους αρμόδιους να επιληφθούν και για να τους διευκολύνουμε, ζητούμε δημόσια, είτε έχουμε το δικαίωμα είτε όχι, να μην οριστεί ποτέ ξανά σε αγώνα του ΠΑΟΚ ο συγκεκριμένος διαιτητής. Η οριστική του αποχώρηση από την ελληνική διαιτησία, θα μπορούσε να αποτελέσει και μία εξαιρετική απόφαση. Αυτά, τα ελάχιστα για την διαιτησία του χθεσινού αγώνα.

Θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Φάρου Κερατσινίου για την νίκη και την πρόκρισή του στον τελικό.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε αυτές τις δύσκολες στιγμές με σοβαρότητα. Με πίστη στον προπονητή και τους παίκτες μας. Με σεβασμό προς όλους όσοι μας στηρίζουν και αγαπούν τον ΠΑΟΚ.

Συνεχίζουμε το γνωστό μοναχικό μας δρόμο, αυτόν που είχαμε μπροστά μας τα τελευταία χρόνια ακόμη και όταν η ομάδα κατάφερνε να ξεπεράσει κατά πολύ τις πραγματικές της δυνατότητες και οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι για τις σημαντικές προκλήσεις που μας περιμένουν το 2016 σε πρωτάθλημα και Eurocup.

KAE ΠΑΟΚ».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News