default-image

Με τα πράσινα από σήμερα ο Μπουμάλ

Ποδόσφαιρο
Με τα πράσινα από σήμερα ο Μπουμάλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η συμφωνία είχε κλείσει από χθες, όμως ο Ολιβιέ Μπουμάλ είναι από σήμερα με κάθε επισημότητα παίκτης του Παναθηναϊκού καθώς υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο πρώην άσος του Πανιώνιου συνοδευόταν από τον μάνατζερ του, Στράτο Φαφαλιό, πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

 Ο Καμερουνέζος θα γνωρίσει σήμερα τους νέους του συμπαίκτες και θα τεθεί στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό τη Δευτέρα καθώς είναι τιμωρημένος.

Ο 26χρονος Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής υπέγραψε το συμβόλαιό του το οποίο έχει διάρκεια μέχρι τον Ιούνιο του 2018, φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και λίγο αργότερα το τυπικό μέρος της μετακίνησής του από τον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ολιβιέ Μπουμάλ από τον Πανιώνιο. Ο 26χρονος Καμερουνέζος ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται στην ομάδα μας μέχρι το καλοκαίρι του 2018».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News