Αθλητισμός

Τζόρτζεβιτς: Θα είναι δύσκολο βράδυ για εμάς

Στις δυσκολίες της αυριανής αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη αναφέρθηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κατά την αναχώρηση του Παναθηναϊκού για την Πόλη.

Ο προπονητής των «πρασίνων» επισήμανε ότι η Φενέρ είναι μία πολύ καλή ομάδα με βάθος και αθλητικότητα. Παράλληλα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε: «Η Φενέρ είναι μια ομάδα που είναι πολύ καλά προπονημένη από τον κόουτς Ομπράντοβιτς. Έχει πολύ μεγάλο βάθος και αθλητικότητα και σε κάθε κατοχή ξέρει να εκμεταλλεύεται τα δυνατά της στοιχεία. Σε κάθε επίθεση οι παίκτες της ξέρουν να διαβάζουν το παιχνίδι και να στέλνουν τη μπάλα εκεί που έχουν το πλεονέκτημα».

Όσο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς είπε: «Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για εμένα, είναι ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία των ευρωπαϊκών ομάδων. Πώς δουλεύει, πώς παθιάζεται με τη δουλειά του. Για εμένα, θα είναι πάντα φίλος κι αυτό τα λέει όλα. Η δύναμη της Φενέρ είναι το βάθος, έχουν πολλούς παίκτες και είναι ένας τύπος που γνωρίζει πώς να τους βάλει να παίξουν. Θα είναι δύσκολο βράδυ για εμάς. Οι αθλητικές τους ικανότητες είναι απίστευτες. Ο Ούντο και ο Βέσελι πάνω απ' όλους, πολύ γρήγοροι, δυνατά κορμιά, πολύ ψηλοί, με τα χέρια τους παντού. Και στην επίθεση, με τους Ντίξον, Μπογκντάνοβιτς, Χίκμαν και Σλούκα, οι οποίοι μπορούν να χειριστούν πολύ καλά την μπάλα και πάντα βρίσκουν τον ελεύθερο παίκτη. Και ο τρόπος με τον οποίο ο Ζέλικο Ομπράντοβις διευθύνει την ομάδα του, πάντα να βρίσκει την καλύτερη επιθετική λύση και να παίζει δυνατά στην άμυνα».

Σχόλια