default-image

Αποχώρησε σαν… φίλος ο Μπερνεάνου

Ποδόσφαιρο
Αποχώρησε σαν… φίλος ο Μπερνεάνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο προπονητής τερματοφυλάκων της Επισκοπής, Γιώργος Μπερνεάνου, αποχώρησε από την ομάδα, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Το «διαζύγιο», πάντως, ήταν φιλικό και υπήρξε… ανταλλαγή φιλοφρονήσεων κατά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση αναφέρει σχετικά: "Ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, ο Γιώργος Μπερνεάνουγ, αποχωρεί από την ομάδα μας λόγω του ότι θα πρέπει να βρίσκεται στην πόλη όπου διαμένει μόνιμα, τα Χανιά. Ο 31χρονος προπονητής, αποχωρεί από την ομάδα μας και ο ΑΟ Επισκοπής του εύχεται να έχει καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του.

"Ευχαριστώ την οικογένεια που λέγεται Επισκοπή"

Μάλιστα, αποχωρώντας από το ανδρικό τμήμα, ο Γιώργος Μπερνεάνου με δική του επιστολή ανέφερε τα παρακάτω: "Είμαι υποχρεωμένος να αποχωρήσω από το προπονητικό επιτελείο της ΠΑΕ Επισκοπής για οικογενειακούς λόγους. Θελω να  ευχαριστήσω την οικογένεια που λέγεται Επισκοπή και όλους τους συνεργάτες μου, για την υποστήριξη τους, που ξεπέρασε τον τυπικό επαγγελματισμό. Εύχομαι σε όλους υγεία και την επιτυχία των στόχων που έχουν δουλέψει τόσο σκληρά.

Τέλος ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Νικολιδάκη για την εμπιστοσύνη, την συνεργασία και πάνω από όλα για την εκτίμηση που μοιραστήκαμε".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News