default-image

Δύο μεταγραφές για την Επισκοπή

Ποδόσφαιρο
Δύο μεταγραφές για την Επισκοπή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην ανακοίνωση δύο μεταγραφών προχώρησε σήμερα η Επισκοπή, η οποία συμφώνησε με τον Γιάννη Ντινιωτάκη και τον Στέλιο Νίκου.

Η ανακοίνωση των Ρεθύμνιωτων αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση δύο ακόμη ποδοσφαιριστών. Πρώτος είναι ο επιθετικός Γιάννης Ντινιωτάκης που μπορεί κι αγωνίζεται στα δύο άκρα της επίθεσης.

Ο Ντινιωτάκης είναι 20 χρονών και στο παρελθόν έχει θητεύσει στην Κ-20 του Αστέρα Τρίπολης όταν και είχε δοκιμαστεί από 2 ομάδες της Μπουντεσλίγκα ( Μπάγερν και Χοφενχάιμ). Το β'εξάμηνο του 2012-13 βρέθηκε στην Κέρκυρα. Τη σεζόν 2013-14 ήταν στον Ηρακλή Ψαχνών και την περσινή σεζόν (2014-15) στον Ιωνικό.

Ο δεύτερος είναι ο Στέλιος Νίκου, αγωνίζεται ως στόπερ και προέρχεται από τον Νέστωρα Χρυσούπολης. Ο Νίκου είναι 23 ετών κι έχει περάσει από τον Βατανιακό (Γ' Εθνικής) έχοντας πραγματοποιήσει 30 συμμετοχές.

Ακολούθως αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πιερικού στη Β' Εθνική πραγματοποιώντας 70 συμμετοχές κι έπειτα στη Ζάκυνθο έχοντας κι εκεί φουλ εμφανίσεις (29). Στο Νέστωρα Χρυσούπολης σ' αυτό το εξάμηνο είχε 10 συμμετοχές (όλες βασικός). Ο Νίκου έχει σημειώσει και 7 τέρματα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News