default-image

Παρελθόν για τον ΟΦΗ Παπατζίκος και Ευσταθίου

Ποδόσφαιρο
Παρελθόν για τον ΟΦΗ Παπατζίκος και Ευσταθίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παπατζίκος και Ευσταθίου είναι δυο ποδοσφαιριστές που αποτελούν παρελθόν από τον ΟΦΗ πριν μπει το 2016...

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ομάδας αναφέρει: "Παρελθόν αποτελούν από τον ΟΦΗ, δυο ποδοσφαιριστές. Ο λόγος για τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό Αλέξη Παπατζίκο και τον 24χρονο ακραίο επιθετικό Χρήστο Ευσταθίου. Σε επικοινωνία που είχε τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ Γιώργος Βλαστός με τους δυο ποδοσφαιριστές, τους έγινε γνωστό ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα της ομάδας. Ο ΟΦΗ εύχεται στους δυο ποδοσφαιριστές, καλή συνέχεια στην καριέρα τους.

Ακόμη, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δήμο Τζέκο, είχε ο τεχνικός διευθυντής του ΟΦΗ Γιώργος Βλαστός, με αφορμή το αίτημα που έχει καταθέσει ο 28χρονος επιθετικός, προκειμένου να αποχωρήσει από τον ΟΦΗ για προσωπικούς και καθαρά οικογενειακούς λόγους. Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καρδίτσα και εκείνο που του μετέφερε ο Γιώργος Βλαστός, είναι ότι ο ΟΦΗ θα επιχειρήσει να καλύψει μεταγραφικά το κενό του και αν τα καταφέρει, τότε ο παίκτης είναι ελεύθερος να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Μέχρι τότε όμως, θα πρέπει να συνεχίσει τις υποχρεώσεις του στον ΟΦΗ.

Να σημειωθεί ότι οι κινήσεις αυτές, από τον Γιώργο Βλαστό γίνονται με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News