default-image

ΟΦΗ: Προς την έξοδο ο Μύρωνας Σηφάκης

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Προς την έξοδο ο Μύρωνας Σηφάκης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πληροφορίες που ήθελαν να χωρίζουν οι δρόμοι ΟΦΗ και Μύρωνα Σηφάκη σήμερα σχεδόν επιβεβαιώθηκαν...

Όπως όλα δείχνουν πολύ δύσκολα θα συνεχιστεί η συνεργασία και οι λόγοι έχουν να κάνουν με κάποια σύγχυση στους ρόλους, αλλά η είδηση αυτή δεν είναι επίσημη. Δεν υπάρχει σχετική ανακοίνωση από την ομάδα και σίγουρα η επιστροφή του Γιάννη Πολεμαρχάκη από την Αμερική σήμερα ή αύριο θα ξεκαθαρίσει το θέμα αλλά θα βοηθήσει κιόλας να τρέξουν τα μεταγραφικά...

Στον αγωνιστικό τομέα, οι παίκτες επέστρεψαν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις μετά το ρεπό των Χριστουγέννων που τους είχε δώσει ο Νίκος Γκουλής (πρόγραμμα πρωί-απόγευμα). Αύριο η προπόνηση θα γίνει το πρωί (11 π.μ.) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Το πρόγραμμα σήμερα ακολούθησαν όλοι οι παίκτες με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Αρη Βλάχο, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του μετά την αρθροσκόπηση που έκανε και η οποία θα τον κρατήσει για 3-4 εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης.

Η εβδομάδα αυτή θα συνεχιστεί χωρίς επίσημη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΟΦΗ, καθώς το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής έχει προγραμματισμένη διακοπή λόγω της Πρωτοχρονιάς.

Επόμενο παιχνίδι για τον ΟΦΗ είναι με τους Τράχωνες Αλίμου στο Ηράκλειο στις 10 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News