default-image

Με νύχια και με δόντια παλεύουν στον Εργοτέλη…

Ποδόσφαιρο
Με νύχια και με δόντια παλεύουν στον Εργοτέλη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στον πιο κρίσιμο Γενάρη της νεότερης ιστορίας του συλλόγου θα μπουν σε λίγες μέρες στον Εργοτέλη.

Είναι ο μήνας που αναμένεται να κρίνει τα πάντα με τον μεγαλομέτοχο και πρόεδρο Δημήτρη Παπουτσάκη (κυρίως) να καλείται να δώσει λύση στο οικονομικό αδιέξοδο αφού διαφορετικά η ομάδα δε θα μπορέσει να δώσει συνέχεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Οι παίκτες μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες έκαναν Χριστούγεννα (και) μέσω εξωτερικής βοήθειας!

Ο ΠΣΑΠ (συνδικαλιστικό όργανο των ποδοσφαιριστών) βοήθησε οικονομικά τους ποδοσφαιριστές με ένα συμβολικό ποσό για τον καθένα και ο Μηνάς Πίτσος ευχαρίστησε μέσω Facebook εκ μέρους και των συμπαικτών του... Αναλυτικά έγραψε: "Eκ μερους ολων τον ποδοσφαιριστων του Εργοτελη ευχαριστουμε τον Πανελληνιο Συνδεσμο μας (ΠΣΑΠ) για την οικονομικη και ηθικη στηριξη που μας δειχνει στις δυσκολες στιγμες που περναμε. Ειναι προς τιμην τους που στεκονται διπλα μας...Σας ευχαριστούμε απο καρδιάς"...

Όλες αυτές τις μέρες να σημειώσουμε πως έχουν γίνει πάρα πολλές συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές και η διοίκηση τους ζητάει να κάνουν μερικές μέρες ακόμα υπομονή και να προσπαθεί να τους κρατήσει στην ομάδα και μακριά από...προσφυγές με "νύχια και με δόντια"! Χθες ένα μέρος παικτών επέστρεψε στις προπονήσεις και όσοι δεν πήγαν στο Παγκρήτιο, σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας ήταν δικαιολογημένοι (είχαν πάρει άδεια). Έλειπαν τόσο οι ξένοι, όσο και αρκετοί Έλληνες που δεν είναι Κρητικοί.

Όπως γράψαμε και στην αρχή του κειμένου μέσα στον προσεχή Γενάρη θα κριθούν όλα. Θα φανεί οριστικά και το αν ο κ. Παπουτσάκης θα έχει την οικονομική δυνατότητα για να δώσει τη λύση και να γίνει μια νέα αρχή αφού κανείς δε μπορεί να περιμένει περισσότερο. Οπότε αυτό σημαίνει πως μέσα στο Γενάρη θα ξέρουμε αν ο Εργοτέλης συνεχίσει να αγωνίζεται εντός γηπεδου κατι που εξακολουθεί να... κρέμεται σε μια κλωστή! Να θυμίσουμε πως οι "κιτρινόμαυροι" έχουν μπροστά τους στη συνέχεια τον Πανιώνιο για το Κύπελλο και έξοδο στην Καρδίτσα για το πρωτάθλημα. Όσο για τη μεταγραφική περίοδο, ένα μεγάλο κέρδος θα ήταν μια πώληση του Γάσα Καμαρά. Ενδιαφέρον υπάρχει για τον Αφρικανό μέσο και εντός και εκτός συνόρων και στο συγκεκριμένο θέμα οι εξελίξεις ίσως τρέξουν και μέχρι τα Θεοφάνεια!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News