default-image

Παίρνει Όντομ ο Ολυμπιακός

Μπάσκετ
Παίρνει Όντομ ο Ολυμπιακός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοντά στην μεταγραφή του Ντάριους Τζόνσον-Όντομ βρίσκεται ο Ολυμπιακός, λίγες ώρες πριν την ολοκλήρωση της προθεσμίας για την Ευρωλίγκα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος ζήτησε να αποδεσμευτεί από την Τραμπζονσπόρ για να συνεχίσει την καριέρα του στο «συγκρότημα» του Πειραιά, αγωνιζόμενος στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί το deal, ο Ολυμπιακός θα έχει επτά ξένους στο ρόστερ του, καθώς υπάρχουν οι κοινοτικοί Λοτζέσκι, Χάκετ και Μιλουτίνοφ και οι Χάντερ, Τζέιμς και Στρόμπερι και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα πρέπει να αποφασίσει ποιον θα αφήσει εκτός στο πρωτάθλημα.

Ο Όντομ αντιμετώπισε φέτος τον Άρη στο Eurocup με την φανέλα της Τραμπζονσπόρ και τα ποσοστά του σε 10 αναμετρήσεις (στα 9 βασικός) στην διοργάνωση είναι τα εξής: 26.1 λεπτά, 7.6 πόντοι (43.2%δ, 32.1%τρ, 57.9%β), 3.7 ασίστ, 3.0 ριμπάουντ, 0.4 κλεψίματα, 2.6 λάθη.

Την περασμένη σεζόν στην Καντού, o Ντάριους Τζόνσον-Όντομ, είχε 15.7 πόντους με 56% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 76% στις βολές, ενώ το 2013 έκανε και ένα πέρασμα από την Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News