Αθλητισμός

Νο2 αξιοθέατο στα Χανιά το Μουσείο της Εθνικής!

Μονάχα το υπέροχο παλιό λιμάνι των Χανιών προσπερνάει το Μουσείο του Γαλανόλευκου Φάρου, στη λίστα με τα κορυφαία αξιοθέατα ολόκληρου του Νομού Χανιών βάσει του TripAdvisor! Επίτευγμα που κάνει όλα τα μέλη του «Φάρου» υπερήφανα!

Οι εξαιρετικές κριτικές στο TripAdvisor συνεχίζονται, τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους επισκέπτες του Μουσείου, που συνεχώς ανεβαίνει θέσεις στη λίστα των καλύτερων σημείων ενδιαφέροντος, σε όλο το νομό Χανίων. Πλέον, άλλωστε, το Μουσείο σκαρφάλωσε στο Νο2 της λίστας και δεν έχει ακόμα πιάσει ταβάνι!

Φυσικά, το Μουσείο έχει δωρεάν είσοδο για όλους και παρουσιάζει μέσα από 1.013 ανεκτίμητα εκθέματα την σύγχρονη αλλά και την παλαιότερη ιστορία της Εθνικής μας ομάδας Ποδοσφαίρου. Κυριότερο όλων των εκθεμάτων είναι το αντίγραφο του τροπαίου του ευρωπαϊκού που κατέκτησε η Ελλάδα το 2004. Ένα κύπελλο για το οποίο έχουν αστράψει χιλιάδες φλας στο Μουσείο του Φάρου όλα αυτά τα χρόνια…

Όλοι οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες του Μουσείου μπορούν να φωτογραφίζονται με το κύπελλο, να φοράνε τις φανέλες των αγαπημένων παικτών τους και να ξεναγούνται στην γαλανόλευκη ιστορία.

Κι όλα αυτά, δομημένα μόνο με μεράκι και αγάπη για την Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου. Με μηδαμινό μπάτζετ, την ώρα που στη Γερμανία η Ομοσπονδία ποδοσφαίρου ξόδεψε 18 εκατ. ευρώ για να φτιάξει αντίστοιχο Μουσείο Εθνικής.

Εν τω μεταξύ, το 2016 που είναι προ των πυλών θα είναι από το «Γαλανόλευκο Φάρο» έτος αφιερωμένο στο Μουσείο της Εθνικής μας ομάδας και ευελπιστούν ότι θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ επισκέψεων! Το Μουσείο βρίσκεται στα Χανιά, κοντά στο παλιό Λιμάνι, στην οδό Τσουδερών 40.

Σχόλια