Αθλητισμός

Απόλλων Σμύρνης κατά ΕΠΟ για το ύποπτο ματς!

Ο Απόλλων Σμύρνης εμφανίζεται ανάμεσα στις ομάδες για τα ύποπτα παιχνίδια της Football και συγκεκριμένα για την αναμέτρηση με τον Εργοτέλη. Η διοίκηση του Απόλλωνα πέρασε στην αντεπίθεση με ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ!

Αναλυτικά:

Με αφορμή την φερόμενη ως από 22.12.2015 ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας σχετικά με άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά της ομάδας μας από τον αναπληρωτή υπεύθυνο ασκήσεως δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων, ανακοινώνουμε τα κάτωθι:

Έως και σήμερα μάταια αναμέναμε όπως μας κοινοποιηθεί κάποιο επίσημο έγγραφο σχετικά με την αναφερόμενη στην ανακοίνωση (;) της ΕΠΟ δίωξη.

Σε κάθε περίπτωση, ήδη από χθες μάταια επισκεφθήκαμε δύο φορές τα γραφεία της ΕΠΟ ζητώντας να λάβουμε αντίγραφα της δικογραφίας, ωστόσο δεν είχαμε αποτέλεσμα αφού η μία υπηρεσία μας παρέπεμπε στην άλλη και τελικώς δεν μας χορηγήθηκε κανένα έγγραφο πόσο μάλλον η δικογραφία.

Η είδηση περί δίωξης αναπαράγεται ήδη από προχθές στο σύνολο των ηλεκτρονικών και έντυπων ΜΜΕ, τα οποία επικαλούνται ανακοίνωση της ΕΠΟ, ωστόσο στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση.

Επειδή λοιπόν το ζήτημα που προέκυψε είναι εξαιρετικά σοβαρό για τη φήμη και αξιοπιστία του Απόλλωνα, με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, δηλώνουμε τα εξής:

Αρνούμαστε κατηγορηματικά οποιαδήποτε εμπλοκή σε οποιαδήποτε πράξη που συνιστά παράβαση, τόσο του Καταστατικού και των Κανονισμών της ΕΠΟ, όσο και των νόμων του Ελληνικού κράτους.

Είμαστε μόνιμα στη διάθεση κάθε δικαιοδοτικού οργάνου και επιτροπής για οποιοδήποτε έλεγχο αφορά την ομάδα μας.

Έχουμε δώσει εντολή στο Νομικό τμήμα της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες διερεύνησης κάθε νομικής δυνατότητας για άμεση απόσυρση της ομάδας μας από τους πίνακες όλων των στοιχηματικών εταιρειών.

Διαβεβαιώνουμε τον κόσμο του Απόλλωνα πως θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο και πως θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν προκειμένου να διασφαλιστούν τα συμφέροντα της ομάδας.

Σχόλια