default-image

Ο ΟΦΗ '94 στο τουρνουά των Ανωγείων

Ποδόσφαιρο
Ο ΟΦΗ '94 στο τουρνουά των Ανωγείων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στα Ανώγεια βρέθηκε σήμερα η αποστολή του ΟΦΗ '94, συνοδευόμενη από τον τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας Δημήτρη Βολονάκη και το μέλος της Επιτροπής Ακαδημίας κ. Νίκο Διαλυνά, τιμώντας με την παρουσία της το φιλανθρωπικό τουρνουά που διοργάνωσε ο Αετός Ανωγείων.

Ο ΟΦΗ '94 αντιμετώπισε στον αγώνα που έδωσε τον Αετό Ανωγείων, ο οποίος είχε και άλλους Ανωγειανούς ποδοσφαιριστές στην σύνθεσή του, και ηττήθηκε με σκορ 2-1 (το γκολ σημείωσε ο Κουκάκης). Συμμετείχαν ακόμα η μικτή ομάδα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και η ομάδα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου.

Στον ΟΦΗ '94 δόθηκε αναμνηστική πλακέτα και κύπελλο για τη συμμετοχή του στην διοργάνωση. Να τονίσουμε ότι ο Ζαχαρίας Νοικοκυράκης χρησιμοποίησε στο τουρνουά και παιδιά μικρότερης ηλικίας (γεν. 2001).

Στη διάρκεια του τουρνουά αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών θα συγκεντρώνονται από τον Πολιτιστικό σύλλογο, ρούχα, κλινοσκεπάσματα και τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία όπως και πέρσι θα διατεθούν σε συνανθρώπους μας που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Όλα θα συγκεντρώνονται στην ταβέρνα "Αροδαμός" κάθε μέρα από τις 9 π.μ μέχρι και τις 6 μ.μ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News