default-image

Τι αποφάσισαν στον Παναθηναϊκό

Αθλητισμός
Τι αποφάσισαν στον Παναθηναϊκό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για σχεδόν δύο ώρες τα είπαν χθες Γιάννης Αλαφούζος, Αντρέα Στραμτσόνι, Τάκης Φύσσας και Λεωνίδας Βόκολος ώστε να δουν το πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, αλλά και να κρίνουν το τι πρέπει να γίνει ώστε να βελτιωθεί η εικόνα των «πράσινων».

Φυσικά, έγινε κουβέντα και για την απόδοση της ομάδας στο πρόσφατο ματς της Κομοτηνής, με τον Γιάννη Αλαφούζο να είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος (κυρίως για το δεύτερο ημίχρονο), όπως είχε φάνει άλλωστε και αμέσως μετά το ματς. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού συμφώνησαν ότι η εικόνα ήταν απαράδεκτη. Από την πλευρά του ο Αντρέα Στραματσόνι έκανε λόγο για κακή νοοτροπία των ποδοσφαιριστών, ιδιαιτέρως μετά το γκολ που δέχθηκαν.

Έπεσε στο τραπέζι η σκέψη να επιβληθεί πρόστιμο, κάτι που είχε στο μυαλό του ο Γιάννης Αλαφούζος αμέσως μετά το παιχνίδι, αλλά τελικά αποφασίστηκε να μην γίνει κάτι τέτοιο. Ωστόσο, κόπηκε το πριμ που είχε υποσχεθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ για κάθε σερί τριών νικών και είναι πιθανόν να το ανακοινώσει ο ίδιος στους παίκτες αμέσως μετά τις γιορτές. Πάντως, θα επιβραβευθούν στην περίπτωση που κατακτήσουν το Κύπελλο ή πάρουν τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα, με τον Γιάννη Αλαφούζο να εκτιμά ότι υπάρχουν πιθανότητες να δώσει πρωτάθλημα, μέσω των δικαστικών εξελίξεων.

Πάει για ενίσχυση

Σε ό,τι αφορά το θέμα του ρόστερ, ο Ιταλός τεχνικός παρέδωσε την έκθεση αξιολόγησης του δυναμικού που έχει στα χέρια του και αποφασίστηκε ότι ο Παναθηναϊκός πάει για μια με δύο κινήσεις και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει και τρίτη, όπως αναφέρεται στην «Πράσινη». Η περίπτωση που βρίσκεται σε πρώτο πλάνο είναι του Ολιβιέ Μπουμάλ. Σήμερα αναμένεται να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι Πανιώνιος και Παναθηναϊκός και όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, οι «κυανέρυθροι» ζητούν 400.000 ευρώ χωρίς να θέλουν κάποιο αντάλλαγμα, καθώς υπάρχει σημαντική ανάγκη για να βάλουν λεφτά στα ταμεία τους.

Οι «πράσινοι» δεν φαίνονται διατεθειμένοι να δώσουν αυτό το ποσό, αλλά κάποιο μικρότερο και αντάλλαγμα. Παράλληλα, αν αποχωρήσει ο Νίκος Καρέλης θα αποκτηθεί και επιθετικός, ενώ υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να έρθει παίκτης γι’ αυτή τη θέση, ακόμη και αν παραμείνει ο Έλληνας επιθετικός, καθώς το καλοκαίρι αναμένεται να φύγει ο Πέτριτς. Στα υπόψιν βρίσκεται ο Μαρτίνεθ και στην παρούσα φάση μοιάζει δύσκολο να γίνει κάτι, καθώς «παίζει» μόνο το σενάριο αγοράς του.

Για τον δεξιό μπακ, αν έρθει κάποιος, θα έρθει μόνο για εναλλακτική του Βέμερ. Αν παραμείνει ο Μαρινάκης τότε δεν θα αποκτηθεί κάποιος. Ο Ιταλός τεχνικός έχει στα υπόψιν του κάποιες περιπτώσεις και χθες γράφτηκε στην πατρίδα του ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ενρίκε της Νάπολι. Απίθανο μοιάζει να πάρει μέσο ο Παναθηναϊκός. Τσεκάρονται κάποιες περιπτώσεις χαφ box to box, αλλά δύσκολα θα γίνει προσθήκη πάντως σε αυτήν τη θέση.

O Τριανταφυλλόπουλος θα δοθεί πιθανόν δανεικός και το ίδιο θα συμβεί μάλλον και με τον Χουχούμη, καθώς τον πιστεύουν στην ομάδα. Ο Μαρινάκης είτε θα αποχωρήσει το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του ή θα ανανεώσει σύντομα και θα δοθεί δανεικός.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News