Αθλητισμός

Μοίρασε απλόχερα "ΕΛΠΙΔΑ" ο Κισσαμικός

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος η ποδοσφαιρική ομάδα του Κισσαμικού, μετά από σχετική πρωτοβουλία της οικογένειας Πονηράκου, επισκέφτηκε την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ".

Οι Χανιώτες, έτσι, έδωσαν δύναμη και κουράγιο στα παιδιά και τους γονείς τους στο μεγάλο αγώνα που έχουν ξεκινήσει και παράλληλα φανέρωσαν την κοινωνική δράση του σωματείου. Οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό Κώστα Φραγκιουδάκη, το μέλος του Δ.Σ. Δημήτρη Θεοδωρογλάκη και τις κ. Όλγα Μπαζάκα-Πονηράκου και Λουκία Μπαζάκα, μοίρασαν στιγμές χαρά στα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, μοιράζοντας δώρα τα οποία είχαν επιλέξει τα ίδια τα παιδιά και ήταν προσφορά της Τεχνικής Μελετητικής Εταιρείας "EDEKA A.E.", η οποία είναι χορηγός αγωνιστικής εμφάνισης του Κισσαμικού.

Η κ. Μπαζάκα-Πονηράκου, η οποία στο παρελθόν είχε δώσει το δικό της αγώνα με τον γιο της Νικόλα (ο οποίος από την πλευρά του έδωσε δύναμη και κουράγιο στα παιδιά με την παρουσία του) και είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, τόνισε ότι θα συνεχιστούν και τα επόμενα χρόνια οι επισκέψεις ανθρωπιάς του Κισσαμικού στο "ΕΛΠΙΔΑ".

Στα αγωνιστικά, τώρα, οι ρυθμοί έπεσαν, αφού χθες πραγματοποιήθηκε προπόνηση και από σήμερα ξεκινάνε τα ρεπό των Χριστουγέννων. Ο Σπύρος Μπαξεβάνος έδωσε πενταήμερο ρεπό στους παίκτες του, που επιστρέφουν στη… δράση στις 28 Δεκεμβρίου.

*Η ΠΑΕ Κισσαμικός ευχαριστεί τη Διοίκηση και το προσωπικό της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας για τη φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Σχόλια