Αθλητισμός

Μικτές ΕΠΣΗ: Στο Λασίθι για τις πρωτιές!

Με πολύ κρίσιμα παιχνίδια, στα οποία κρίνονται και οι πρωτιές στους ομίλους, ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη φάση στο ενωσιακό πρωτάθλημα και οι Μικτές ΕΠΣΗ αγωνίζονται στο Λασίθι και συγκεκριμένα στο στάδιο Αγίου Νικολάου.

Τα συγκροτήματα του Ηρακλείου κρατούν τις τύχες τους στα χέρια τους! Η Μικτή Παίδων με «διπλό» είναι σίγουρα πρωταθλήτρια, καθώς υπερτερεί σε ενδεχόμενη ισοβαθμία με τα Χανιά. Όσον αφορά το ματς των Νέων, είναι… τελικός! Η Μικτή Νέων της ΕΠΣΗ παίρνει τον τίτλο με νίκη ή ισοπαλία αλλά ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά, έχοντας υπέρ της τις πιθανότητες για να πανηγυρίσει. Οι χτεσινές προπονήσεις έγιναν στο ΒΑΚ, με την Επιτροπή Μικτών Ομάδων να ευχαριστεί την διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων. Οι ενωσιακοί προπονητές Γιάννης Μπασκάκης και Δημήτρης Τριβιζαδάκης επέλεξαν τις 18άδες, με την αναχώρηση να έχει οριστεί για τις 10 το πρωί από τα γραφεία της ΕΠΣΗ.

Οι αποστολές των ομάδων του Ηρακλείου είναι:

Μικτή Παίδων: Γκίκα, Μπέρκης (Ολυμπιακός Μαλ.), Κριτσωτάκης, Καπετανάκης (Αθλόπολις), Σφακιανάκης (Αγ. Βαρβάρα), Φαϊτάκης (Εργοτέλης), Κουτεντάκης, Μανιουδάκης, Χατζηδάκης, Γαρεφαλάκης (ΟΦΗ), Λίλος, Βοργιάς (ΠΟΑ), Σαβουϊδάκης, Μαμουλάκης, Ζαχαριουδάκης, Αναστασάκης (Λίντο), Τσεσμελής (Ηρόδοτος), Μαυρογιαννάκης (ΑΟΤ).

Μικτή Νέων: Κομνηνός (ΟΦΗ), Κουτεντάκης, Βαρδάκης, Νοικοκυράκης, Λαγουδάκης (ΟΦΗ '94), Τσέρος (Ποσειδώνας), Μεντουδάκης, Νικολόφσκι (Ολυμπιακός Μαλ.), Αζίζη, Πλαϊτάκης, Μαυροματίδης, Σταυρακάκης (Νέοι Εργοτέλη), Κουράκης (ΠΑΟΚ), Λέλεκας, Χρονάκης, Ρουμπάκης (Ερμής Ατσαλένιου), Ρεμπελάκης (ΠΑΝΟΜ), Λουμπάκης (Νέοι Αλμυρού/Αθλόπολις)

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής είναι:

Παίδες (ώρα 13:00)

*Λασίθι-Ηράκλειο (γηπ. Αγ. Νικολάου): Ταμπουρατζής, Φινοκαλιώτης, Χρυσοφάκης (Λασιθίου)

*Ρέθυμνο-Χανιά (γηπ. Ατσιπόπουλου): Βοσκάκης, Βαρβαντάκης, Μαυρεδάκης (Ρεθύμνου).

Η βαθμολογία

Ηράκλειο 12

Χανιά 12

Ρέθυμνο 3

Λασίθι 3

Νέοι (ώρα 15:00)

*Λασίθι-Ηράκλειο (γηπ. Αγ. Νικολάου): Κοκκινάκης, Φινοκαλιώτης, Χρυσοφάκης (Λασιθίου)

*Ρέθυμνο-Χανιά (γηπ. Ατσιπόπουλου): Σταυρουλάκης, Βαρβαντάκης, Μαυρεδάκης (Ρεθύμνου).

Η βαθμολογία

Ηράκλειο 13

Λασίθι 10

Χανιά 3

Ρέθυμνο 1

Σχόλια