default-image

Στην έξοδο του Ολυμπιακού ο Πουλίδο

Αθλητισμός
Στην έξοδο του Ολυμπιακού ο Πουλίδο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια από τις αποχωρήσεις που είναι δεδομένο ότι θα γίνει τον Ιανουάριο στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι αυτή του Πουλίδο. Ο Μεξικανός επιθετικός δεν έχει χρόνο συμμετοχής, είναι εμφανέστατο ότι ο Μάρκο Σίλβα δεν τον υπολογίζει και έτσι θα συνεχίσει σε άλλη ομάδα από το νέο έτος.

Ο ίδιος μιλώντας σε ΜΜΕ της χώρας του άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει καθιερωθεί στον Ολυμπιακό λόγω του προπονητή του. «Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί δεν έπαιξα, ενώ στις προπονήσεις πήγαινα πραγματικά καλά. Ξέρω όμως ότι στο ποδόσφαιρο ξαφνικά υπάρχουν προπονητές στους οποίους δεν αρέσεις καθόλου. Και δεν αλλάζουν άποψη με τίποτα», ήταν τα λόγια του στη συνέντευξη που παραχώρησε.

Στον Ολυμπιακό όμως σκέφτονται το «πώς» θα καλύψουν το κενό του στο ρόστερ και το «ποιος» παίκτης θα πλαισιώσει τους Ιντέγε και Φινμπόγκασον. Μια από τα πράγματα τα οποία είναι στο μυαλό των υπευθύνων είναι να επιστρέψει ένα από τα «δικά» του παιδιά. Δηλαδή, ένας εκ των, Βέργου, Ιωαννίδη που αγωνίζονται ωα δανεικοί στο εξωτερικό, στην Καρλσρούη και την Ντόρτμουντ Β’, αντίστοιχα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News