Αθλητισμός

Λαμπράκης: Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο

Σε πιο εύκολη νίκη πιστεύει ο Σταύρος Λαμπράκης ότι μπορούσε να φτάσει ο Εργοτέλης στο χθεσινό παιχνίδι στην Κέκρυρα, τονίζοντας ότι στα προηγούμενα παιχνίδι οι παίκτες αδικούσαν τους εαυτούς τους. «Αδικούσαμε τους εαυτούς μας στα προηγούμενα παιχνίδια.

Δεν παίρναμε πόντους και μείναμε πίσω στη βαθμολογία. Είχαμε διαβάσει τον αντίπαλο που είναι μία ομάδα Σούπερ Λίγκας. Ανταποκριθήκαμε εξαιρετικά στην αμυντική λειτουργία. Είχαμε αυτοπεποίθηση και ηρεμία και παίξαμε την κόντρα επίθεση όπως είχαμε σχεδιάσει.

Και ο Μπουρσέλης και ο Δωματάς έδωσαν φρεσκάδα και ταχύτητα.  Εμείς είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες και ίσως μπορούσαμε να πετύχουμε ένα ακόμα γκολ για να μην έχουμε άγχος στο τέλος με τα γεμίσματα της Κέρκυρας. Μπορεί να δεχόμασταν όμως και τέρμα και να πετούσαμε όλη αυτή την προσπάθεια».

Βοσνιάδης: Ήταν γερό χαστούκι

Για αφέλεια της Κέρκυρας έκανε λόγο ο Αλέκος Βοσνιάδης μετά το παιχνίδι, τονίζοντας ότι η ομάδα του πλήρωσε την… υπεροψία της απέναντι στον Εργοτέλη. «Ήταν μία ήττα εκτός προγράμματος. Δώσαμε μάχη να αλλάξουμε τα πράγματα στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίθετο. Εκεί που κάτι είχαμε πετύχει, εμφανίστηκε ξανά πρόβλημα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο επίθεση. Πιέσαμε τα παιδιά να καταλάβουν ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα με ταχύτατους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές.

Μείναμε όμως στα προβλήματα της, τις απουσίες, ότι δεν ερχόταν οι ξένοι και δεν μπορέσαμε να καταλάβουμε ότι ήταν ένα σπουδαίο ματς. Παρουσιαστήκαμε αφελείς και το πληρώσαμε. Να μας γίνει μάθημα. Τίποτα δεν είναι εύκολο αν δεν είσαι αυτός που πρέπει. Δεν αποφύγαμε το γερό χαστούκι. Πρέπει να δούμε την επόμενη μέρα».  

Σχόλια