default-image

Ήττα για ΑΟΧ στην Ελευσίνα

Ποδόσφαιρο
Ήττα για ΑΟΧ στην Ελευσίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρότι προηγήθηκε στο σκορ, ο ΑΟ Χανιά υπέστη ανατροπή ήττα με σκορ 3-1 από τον Πανελευσινιακό, με τους νικητές να παίρνουν ανάσα στη μάχη της σωτηρίας.

Οι Χανιώτες προηγήθηκαν στο 57' όταν ο Μασάδο σε εκτέλεση φάουλ βρήκε τον Γκέσιο και ο τελευταίος σκόραρε με κεφαλιά. Μέσα σε ένα τρίλεπτο οι Κρητικοί έκαναν άλλες δύο φάσεις αλλά το 0-1 δεν άλλαξε.

Ωστόσο, ο Πανελευσινιακός βρήκε τρόπο να απαντήσει γρήγορα. Στο 65' ο Πλαβούκος από μέσα δεξιά ισοφάρισε και αυτό το τέρμα άλλαξε εντελώς την ψυχολογία εκείνου και των συμπαικτών του. Στη συνέχεια αμύνθηκαν πολύ καλά και ο Μανιάτης δεν μπορούσε να απειληθεί παρά μόνο σε μία φάση που αντέδρασε σωστά σε σουτ του Γκέσιου.

Το παιχνίδι ήταν στην κόψη του ξυραφιού και στο 85' ο Πανελευσινιακός έκανε το 2-1 σε μία απίστευτη ασυνεννοησία των φιλοξενούμενων. Ο Κορνελάτος το εκμεταλλεύτηκε και σκόραρε ενώ δύο λεπτά μετά ο Τσολακίδης κλείδωσε το τρίποντο με ωραίο πλασέ.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος, Κακαράς, Τσίγκρος, Γιαννιτσάνης (56' Γκεμίσης), Ανδρίκος, Πλαβούκος, Μποτωνάκης (69' Κορνελάτος), Λίτσος, Πούρνος (51' λ. τρ. Τσολακίδης), Κασνέτση.

ΧΑΝΙΑ (Γιώργος Λυρώνης): Μπλάζιτς, Καρτσαμπάς, Γκέσιος, Χατζηλιάδης, Διαμαντόπουλος, Δεινόπαπας (69' Ν. Νύκταρης), Ρίκκα (84' Σταματής), Μπριλάκης, Μασάδο, Τσούτσης, Σαΐν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News