default-image

Το video από τον αγώνα Τηγανίτης - ΟΦΗ '94

Ποδόσφαιρο
Το video από τον αγώνα Τηγανίτης - ΟΦΗ '94

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλές γιορτές θα κάνει ο ΟΦΗ '94 στην κορυφή της Γ' Κατηγορίας ΕΠΣΗ, καθώς στο τελευταίο παιχνίδι για το 2015 επικράτησε με 1-4 του Τηγανίτη στο Μαρτινέγκο.

Αυτή η νίκη ήταν η 11η στο φετινό πρωτάθλημα, με τον ΟΦΗ '94 να διατηρεί ένα σπουδαίο απόλυτο επιτυχιών και δείχνοντας ότι η εξαιρετική δουλειά που γίνεται φέτος στην ομάδα, φαίνεται και στα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Μέσα σε όμορφο κλίμα που δημιούργησαν αρκετοί οπαδοί των γηπεδούχων που βρέθηκαν στο γήπεδο, ο ΟΦΗ '94 προηγήθηκε στο 9' με τον Μπελαδάκη, μετά από ενέργεια του Λαγουδάκη ενώ το 0-2 έκανε στο 20' ο Κουκάκης. Μια απροσεξία στην άμυνα στο 38' κι ενώ υπήρχαν φάσεις για περισσότερα γκολ, έφερε τη μείωση του σκορ από πλευράς Τηγανίτη. Ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ '94 υπέπεσε σε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σπανάκης κάνοντας το 1-2. Στο β' ημίχρονο ο ΟΦΗ '94 έλεγξε απόλυτα το παιχνίδι, κάνοντας το 1-3 με σουτ του Μανιαδή στο 60' και με κεραυνό του Κουκάκη στο 80' διαμορφώθηκε το τελικό 1-4.

ΤΗΓΑΝΙΤΗΣ: Καρβέλης, Ραπτόπουλος, Τυράκης (72' Μολφέτας), Γιανιούδης, Σπανάκης, Σκούρτης, Τζιουβάρας, Θεοδωράκης, Γούσιος (72' Βασιλειάδης), Χατζηαθανασίου, Σαράντης (67' Γεωργάκης)

ΟΦΗ '94: Βαρδάκης, Αποστολάκης, Κουτεντάκης, Πλουμής, Λαγουδάκης, Λαμπριανίδης, Ρουσάκης, Μανιαδής, Κουκάκης (81' Πελαντάκης), Σκουλάς (75' Σχοιναράκης), Μπελαδάκης (63' Παπαδάκης).

Δείτε το video της ΚΡΗΤΗ TV

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News