default-image

"Μικτή Ζώνη" με άρωμα Χριστουγέννων

Ποδόσφαιρο
"Μικτή Ζώνη" με άρωμα Χριστουγέννων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Μέσα από τις προσδοκίες που μπορεί να έχει ο αθλητισμός της Κρήτης θα περάσει απόψε (22:00) η Μικτή Ζώνη της "ΚΡΗΤΗ TV", αλλά και στον απόηχο των αγώνων ΟΦΗ και Εργοτέλη.

Τα κεντρικά μέρη της εκπομπής θα αφιερωθούν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά βεληνεκούς που προγραμματίζεται στον Άγιο Νικόλαο και στη θεαματική ακροβατική γυμναστική που καλλιεργούν με πανελλήνιες επιτυχίες στο «Νίκος Καζαντζάκης». Στα πρώτα μέρη θα είναι ο αναγεννητής του ποδοσφαίρου ανάπτυξης Κώστας Καραγιαννακίδης (ΑΟΑΝ), ο διακεκριμένος προπονητής ακαδημιών του Παναθηναϊκού Μανόλης Παπαδάκης, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Αθλητικού Οργανισμού Αγ. Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) Χάρης Αλεξάκης και ο υπεύθυνος της ακαδημίας ΑΟΑΝ, Γιώργος Ψυλλάκης.

Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά ένα από τα γνωστά ονόματα της γυμναστικής. Η Νίκη Γκανίγεβα-Ροδίτη, χορογράφος και προπονήτρια ακροβατικής, κόρη του διάσημου προπονητή του αθλήματος Ραχμάτ Γκανίγεφ, θα μας παρουσιάσει οκτώ αθλήτριες του «Νίκου Καζαντζάκης» που διακρίθηκαν πρόσφατα στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και άλλες επτά που ετοιμάζονται για τη συνέχεια. Μαζί τους η γνωστή ανδρολόγος, ιατρός Ειρήνη Πεδιαδίτη, μέλος του Δ.Σ., η βοηθός προπονητή Κρίστι Ντισπυράκη και η πρώην αθλήτρια Ελένη Γαϊτανοπούλου!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News