Αθλητισμός

«Καταιγίδα» η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ

Η γυναικεία ομάδα του ΟΦΗ συνέχισε τη φανταστική της πορεία στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, αφού διέλυσε χθες 1-7 τον Αστέρα Ρεθύμνου στη Σοχώρα και έκανε το 3Χ3.

Το συγκρότημα του Ζαφείρη Λατσούδη ήταν καταπληκτικό και δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα, όσον αφορά στην υπόθεση νίκη. Οι φιλοξενούμενες μπήκαν από νωρίς πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έκαναν ό, τι ήθελαν στο γήπεδο. Στο 4' η Σηφάκη, στο 8' η Μ. Χριστάκη, στο 12' ο Κοκοτσάκη και στο 16' η Λιάπη βρήκαν το «δρόμο» προς τα δίχτυα και έκαναν το 0-4. Η Λιάπη, μάλιστα, «χτύπησε» πάλι στο 38' και το 0-5 ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο 47' με αυτογκόλ της Ε. Δρακάκη έγινε το 0-6 και στο 55' ήρθε το 0-7 από την Κοκοτσάκη. Για της ηττημένες η Δαφέρμου πέτυχε το γκολ της τιμής στο 85' για το τελικό 1-7.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: Μπερμπή, Τσουτσουδάκη, Ε. Δρακάκη, Δαφέρμου, Σιώη, Μιχελάκη (15' Μαμαλάκη), Γιαννακάκη (50' Παπαδάκη), Ψυλλάκη, Καργάκη (60' Μιχελουδάκη), Κελαϊδή, Ζ. Δρακάκη.

ΟΦΗ: Φραγκιαδάκη, Πρινιανάκη, Σηφάκη, Παπαδάκη, Αγγελάκη, Συλιγάρδου, Λάκο, Μ. Χριστάκη, Λιάπη (60' Μαυράκη), Κοκοτσάκη (65' Αντωνακάκη), Σταματάκη (70' Ε. Χριστάκη).

Σχόλια