Αθλητισμός

Δεν είναι σίγουρος για το πέναλτι ο Τζαβέλλας

Πρωταγωνιστής στη φάση που θα συζητηθεί περισσότερο ίσως από οποιαδήποτε άλλη την 15η αγωνιστική ήταν ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι για το οποίο τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να πέσει και απλά περίμενε μέχρι να τον βρει ο αντίπαλος, ενώ παραδέχτηκε πως δεν είναι 100% σίγουρος σχετικά με το αν υπήρξε παράβαση.

Διαβάστε τι είπε:

Για τη φάση του πέναλτι: «Προστάτευσα την μπάλα. Δεν ξέρω αν είναι 100% πέναλτι, αλλά δεν είχα πρόθεση να πέσω. Όπως στη Λιβαδειά, για τη φάση του Μπερμπάτοφ, κάποια μίλησαν για 50-50, το ίδιο ισχύει και σε αυτή την φάση του αγώνα με τον Πλατανιά. Δεν είχα πρόθεση να πέσω, αλλά εφόσον ήμουν στην περιοχή θεώρησα σωστό να περιμένω να με βρει ο αντίπαλος. Θα μπορούσε να το δώσει, θα μπορούσε και όχι. Ευτυχώς το έδωσε και κερδίσαμε».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Πλατανιά: «Ήμασταν διαβασμένοι, παρόλο που δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι. Γνωρίζαμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε, δεν είναι τυχαία η φετινή πορεία του Πλατανιά».

Για τον τραυματισμό του Κωνσταντινίδη: «Είμαστε χαρούμενοι γιατί κερδίσαμε, από την άλλη, όμως, ο Κωνσταντινίδης έπαθε ζημιά και αυτό είναι λυπηρό. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έτσι είναι η ζωή. Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ακόμη καλύτεροι στη συνέχεια».

Σχόλια