default-image

Με πολλές απουσίες στην Κέρκυρα ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Με πολλές απουσίες στην Κέρκυρα ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολη αποστολή περιμένει σήμερα (18:00 OTE TV) τον Εργοτέλη στην Κέρκυρα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League. Οι κιτρινόμαυροι καλούνται να υπερβάλουν εαυτούς και να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν αντίπαλο με πρωταγωνιστικούς στόχους στην κατηγορία.

Το αρνητικό για το συγκρότημα του Σταύρου Λαμπράκη είναι οι σημαντικές απουσίες λόγο τραυματισμών. Πιο συγκεκριμένα εκτός αποστολής έμειναν οι Γάσα Καμαρά, Ντος Σάντος, Καλέ και Ίνιατς που αντιμετωπίζουν μικροτραυματισμούς και αναχώρησαν νωρίτερα για τις πατρίδες τους και τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους.

Εκτός όμως έμειναν και οι Γιαλούσης, Κυριακόπουλος που ένιωσαν ενοχλήσεις σε δικέφαλο και προσαγωγό αντίστοιχα στην τελευταία προπόνηση της ομάδας.

Οι σημαντικές λοιπόν απουσίες αυξάνουν το βαθμό δυσκολίας για τους κιτρινόμαυρους που πάντως και στο πρόσφατο παρελθόν, στα δύο παιχνίδια κυπέλλου κλήθηκαν να ανταποκριθούν στις ανάγκες των αγώνων με αρκετές απουσίες και τα πήγαν αρκετά καλά…

Η 18μελής αποστολή του Εργοτέλη η οποία ταξιδεύει αυθημερόν για την Κέρκυρα, αποτελείται από τους: Αθανασίου, Δερμιτζάκη, Ρέντζα, Πίτσο, Λεονάρντο, Γρομητσάρη, Άλλα, Κούρτι, Στεβάνοβιτς, Φουκαράκη, Μπουρσέλη, Αυγενικού, Δωματά, Μάνο, Μυλωνάκη, Γαρεφαλάκη, Παμλίδη και Αχμέντ Καμαρά.

Τα άλλα παιχνίδια

Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα παιχνίδια, η Λάρισα με πρωταγωνιστή τον Μαρουκάκη ανέβηκε εκ νέου στην πρώτη θέση της Football League. Ο στράικερ των "βυσσινί" μπήκε στο 72' στο ματς με τα Τρίκαλα, που έγινε στο AEL FC Arena, και με δύο τέρματα (74', 80') έριξε στο καναβάτσο τον ΑΟΤ.  

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα:

 Αχαρναϊκός - Ζάκυνθος 1-0 (76' Μουστάκης)

Αγροτικός Αστέρας - Κισσαμικός 0-0

Λαμία - Πανσερραϊκός 2-0 (53' Τζόκιτς, 82' Νατσιόπουλος)

Παναιγιάλειος - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-0

ΑΕΛ - Τρίκαλα 2-0 (74', 80' Μαρουκάκης)

Σήμερα (15:00)

Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης

Πανελευσινιακός - ΑΟ Χανιά

Καλλιθέα - Ολυμπιακός Βόλου

Κέρκυρα - Εργοτέλης (18:00 ΟΤΕ TV, ΕΑΚ Κέρκυρας)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News