default-image

Γκουλής: "Να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι"

Ποδόσφαιρο
Γκουλής: "Να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ικανοποιημένος απο τη νίκη στου Ζωγράφου επί του Ηλυσιακού (0-1), αλλά και απο την εμφάνιση της ομάδας του, ήταν ο Νίκος Γκουλής μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, ανέφερε: «Δικαιούμασταν τη νίκη. Οι παίκτες μου έκαναν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχαμε ευκαιρίες, για να κερδίσουμε πιο εύκολα. Μας στεναχωρεί ότι δεν βάλαμε και άλλα γκολ, αλλά μετράει η νίκη. Σε ένα αγωνιστικό χώρο με φυσικό χόρτο, η ομάδα έβγαλε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Δεν κάναμε τίποτα ακόμα και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Κάθε παιχνίδι θέλουμε να το κερδίζουμε και έτσι να προχωράμε. Ειχαμε την πρωτοβουλία στο παιχνίδι, σε όλη τη διάρκεια. Οι παίκτες διαχειρίστηκαν καλά το παιχνίδι και πήραν ένα δίκαιο αποτέλεσμα».

Για τα μεταγραφικά του ΟΦΗ, ο Νίκος Γκουλής, τόνισε ότι «είναι μια εποχή που οι μεταγραφές είναι δύσκολες. Δύσκολα θα βρούμε αυτήν την εποχή παίκτες με την ποιότητα που θέλουμε. Για αυτό πρέπει να έχουμε εναλλακτικές λύσεις. Θα ελέγξουμε τις περιπτώσεις που έχουμε και θα δούμε».

Ο Λουτσιάνο

Ο προπονητής του Ηλυσιακού Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, ανέφερε ότι «ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος. Προετοιμαστήκαμε καλά για το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν φτάνει. Γνωρίζουμε όλοι τη δυναμική του ΟΦΗ. Το αποτέλεσμα δεν είναι τυχαίο. Ο ΟΦΗ ζήτησε περισσότερο τους τρείς πόντους και τα κατάφερε. Στο δεύτερο ημίχρονο, προσπαθήσαμε, αλλά οι ευκαιρίες μας ήταν λίγες για εντός εδρας παιχνίδι. Ο ΟΦΗ κέρδισε δίκαια. Οσο για μας είμαι 2 εβδομάδες στην ομάδα και τα παιδιά προσπαθούν πολύ. Χρειαζόμαστε όμως ακόμη δουλειά. Μέσα απο τη δουλειά θα γίνουμε καλύτεροι. Χάσαμε ενα σημαντικό παιχνίδι αλλά δεν τελείωσε τίποτα».

Για τις μεταγραφές του Ηλυσιακού, ο Λουτσιάνο, ανέφερε πως «Θα δούμε τι θα γίνει και με τις μεταγραφές. Θα εξαρτηθεί και απο τα οικονομικά του συλλόγου».

Ενώ για τον ΟΦΗ, ο Λουτσιάνο υποστήριξε ότι «ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα με βαριά φανέλα. Εχει ποιοτικούς παίκτες. Για μένα είναι κρίμα η ομάδα αυτή να βρίσκεται σε αυτήν την κατηγορία. Πρέπει να επιστρέψει εκεί που αξίζει. Πίστευα ότι στο παιχνίδι αυτό θα μπορούσαμε να τους κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News