default-image

Ισοπαλία για ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη

Ποδόσφαιρο
Ισοπαλία για ΠΑΣ Γιάννινα και Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να νικήσει την Ξάνθη στους "Ζωσιμάδες", αλλά το 1-1 πρέπει να τον αφήνει ικανοποιημένο με βάση την πολύ μέτρια εικόνα του στο χορτάρι.

Αν κάποια ομάδα έπρεπε να φύγει με τρίποντο από τους "Ζωσιμάδες", αυτή ήταν του Ραζβάν Λουτσέσκου που στάθηκε καλύτερα στο χορτάρι, ήταν πιο επικίνδυνη και είχε τις φάσεις για να νικήσει και να φτάσει τους 19 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εκτέλεση πέναλτι του Τσουκαλά στο 49', το οποίο όμως δεν θα έπρεπε να δοθεί από τον Ηλία Σπάθα. Τα πόδια του Ηλιάδη περισσότερο μπερδεύτηκαν με αυτά του Γουάλας, παρά υπήρξε μαρκάρισμα στην περιοχή, ενώ ο Χέρεα αποτέλεσε την "χρυσή" αλλαγή του Ρουμάνου προπονητή, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 80' με κοντινό πλασέ.

Οι τελικές προσπάθειες στο ματς ήταν 3-14 για την Ξάνθη, που έφτασε τους 17 βαθμούς στο φινάλε του πρώτου γύρου, έναν λιγότερο από τον ΠΑΣ που έχει χάσει πολλούς βαθμούς μέσα στην έδρα του. Οι δυο ομάδες είναι αρκετά χαμηλά στον πίνακα, αλλά έχουν το υλικό για να κάνουν καλύτερη πορεία στον β' γύρο και να μην μπλέξουν σε περιπέτειες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας (91' Κοζορώνης), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Τζημόπουλος, Στρούνα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ηλιάδης (72' Λίλα), Γιάκος (82' Σαπαλίδης), Μανιάς.

SKODA ΞΑΝΘΗ (Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Γουάλας, Λισγάρας, Καρυπίδης (78' Ορφανίδης), Βασιλακάκης (54' Χέρεα), Φλίσκας, Νιέτο, Λουσέρο, Σολτάνι, Ράνος (67' Καπετάνος).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News