default-image

Αποχώρισε από τη διαιτησία ο Τριτσώνης

Αθλητισμός
Αποχώρισε από τη διαιτησία ο Τριτσώνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αποχώρησή του από την δράση ανακοίνωσε ο Σταύρος Τριτσώνης, με επιστολή που απέστειλε στην ΚΕΔ και τους συναδέλφους του διαιτητές. Ο 38χρονος ρέφερι επέλεξε να κρεμάσει την σφυρίχτρα του με τη λήξη της θητείας του ως διεθνής.

 Ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία το 2007 και διαιτήτευσε συνολικά 114 αγώνες της. Οι διεθνείς ορισμοί του ανέρχονται στους 26.

Αναλυτικά η επιστολή του Τριτσώνη:

"Με αυτή την επιστολή θα ήθελα να ανακοινώσω την αποχώρηση μου από την ενεργό δράση. Έπειτα από 20 χρόνια με την ιδιότητα του διαιτητή ποδοσφαίρου, διανύοντας την ένατη σεζόν μου στη Super league και οντας διεθνής διαιτητής απο το 2010 μέχρι σήμερα, αποφάσισα την ολοκλήρωση αυτής της πορείας.

Η μη επιλογή μου στη λίστα των Ελλήνων διαιτητών της FIFA για το 2016 θεωρώ ότι κλείνει τον κύκλο που ξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του 90 από τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της Αθήνας, συνεχίστηκε με την εξέλιξη σε όλες τις εθνικές κατηγορίες και κορυφώθηκε τα έξι τελευταία χρόνια με την ανώτατη τιμή και διάκριση της εκπροσώπησης της ελληνικής διαιτησίας σε αγώνες της FIFA και UEFA.

Είμαι ευγνώμων στο χώρο του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας για όλα όσα αξιώθηκα να ζήσω, στη διάρκεια της προσωπικής αυτής διαδρομής. Τα βιώματα έντονα και ανεξίτηλα σε ένα "ταξίδι" που προσπάθησα με συνέπεια κ αξιοπρέπεια να το τιμήσω όσο καλύτερα γινόταν.

Με το βλέμμα στο μέλλον, θα ήθελα κλείνοντας να απευθυνθώ στους νεότερους διαιτητές σε αυτούς για τους οποίους το "ταξίδι" συνεχίζεται ή μόλις έχει αρχίσει και να μοιραστώ μαζί τους την αξια και τη γαλήνη της στιγμής του τέλους, όταν η διαδρομή-στάση ζωής έχει σαν φάρο αξίες και ιδανικά αδιαπραγμάτευτα.

Σταύρος Τριτσώνης"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News