default-image

Ο Πεπ δίνει τη… σκυτάλη στον Κάρλο

Ποδόσφαιρο
Ο Πεπ δίνει τη… σκυτάλη στον Κάρλο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα δε θα συνεχίσει στον πάγκο της Μπάγερν. Η ομάδα του Μονάχου γνωστοποίησε πως ο Ισπανός θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και τα ηνία της ομάδας θα αναλάβει ο Κάρλο Αντσελότι.

«Είμαστε ευγνώμονες στον Γκουαρδιόλα για όλα όσα έδωσε στον σύλλογο και ελπίζουμε να πανηγυρίσουμε κι άλλες επιτυχίες την τρέχουσα σεζόν», δήλωσε ο Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε. «Με τον Αντσελότι θα έχουμε έναν ακόμα επιτυχημένο προπονητή στην Μπάγερν. Ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί του», πρόσθεσε.

Ο Γκουρδιόλα μοιάζει έτοιμος να αναλάβει ομάδα της Premier League, με τις Σίτι, Γιουνάιτεντ (αν δεν πάρει τον Ζοσέ Μουρίνιο), Τσέλσι (πήρε τον Χίντινκ ως το τέλος της σεζόν) και Άρσεναλ (αν φύγει ο Αρσέν Βενγκέρ) να τον έχουν προσελκύσει με κάποιον τρόπο.

Από την άλλη ο Αντσελότι, μετά την απομάκρυνσή του από την Ρεάλ Μαδρίτης, θα επιστρέψει στους πάγκους με μοναδικό στόχο να επαναφέρει την Μπάγερν στην κορυφή της Ευρώπης. Ο Ιταλός έχει τρεις τίτλους Champions League (δύο με την Μίλαν κι έναν με την Ρεάλ), ενώ οδήγησε την Τσέλσι στο νταμπλ στην Αγγλία το 2010.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News