Αθλητισμός

Ετοιμάζει δίωξη κατά Μποροβήλου ο Σιμιτζόγλου

Την πόρτα του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα αναμένεται να περάσει πιθανότατα με το ξεκίνημα του νέου χρόνου ο Γιώργος Μποροβήλος, ο οποίος παραπέμφθηκε σε δίκη, όπως αναφέρει το βούλευμα του Koriopolis.

Το ενδεχόμενο ο Κώστας Σιμιτζόγλου να ασκήσει δίωξη κατά του Γιώργου Μποροβήλου είναι πλέον πολύ ορατό καθώς πήρε στα χέρια του το βούλευμα του Koriopolis, σύμφωνα με το οποίο ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας και του Αστέρα Τρίπολης παραπέμπεται σε δίκη.

Η απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα αναμένεται μετά τις γιορτές, όταν και θα έχει μελετήσει λεπτομερώς τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, με το ενδεχόμενο να ζητήσει από τον πρώην διαιτητή να εκπέσει από τα ποδοσφαιρικά αξιώματα που κατέχει αυτήν τη στιγμή να είναι ανοικτό.

Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή του διοικητικού μοντέλου της Σούπερ Λίγκας και να ανατεθούν αυξημένες αρμοδιότητες σε εκτελεστικό πρόεδρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η θητεία του Μποροβήλου ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς, αλλά δεν αποκλείεται με τις παραπάνω προϋποθέσεις να αποχωρήσει πολύ νωρίτερα από το πόστο του.

Σχόλια