Αθλητισμός

«Συνεχίζουμε τη δουλειά…»

Ο τεχνικός του Ρέθυμνο Cretan Kings, Θανάσης Σκουρτόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου, μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, υποστήριξε ότι το συγκρότημά του αποσυντονίστηκε από τους τραυματισμούς.

Άφησε, παράλληλα, αιχμές για τη διαιτησία, όμως πρόσθεσε πως η ομάδα του θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά, προκειμένου να βελτιωθεί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος.

«Ήταν ένα παιχνίδι όπως όλα. Η ομάδα δεν έκανε καλό ξεκίνημα. Είχαμε δουλέψει πολύ καλά, όμως ένα περιστατικό με τον Σάφτενααρ αλά αυτό μας τα εκμηδένισε όλα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα είχαμε κάποιες απώλειες επίσης.

Το παιχνίδι πήγε σε δεύτερη μοίρα. Προσπαθήσαμε να βραχυκυκλώσουμε τον ρυθμό της ΑΕΚ, έγιναν και κάποια σφυρίγματα. Ο καλός ρυθμός της ΑΕΚ κράτησε την διαφορά. Κρατάμε το καλό κομμάτι και συνεχίζουμε τη δουλειά ώστε να μπούμε διαφορετικοί στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος», είπε χαρακτηριστικά.

Για τους τραυματίες ο κ. Σκουρτόπουλος πρόσθεσε: «Ο Ματαλόν έβγαλε τον ώμο του και θα είναι εκτός για μεγάλο διάστημα. Ο Ευθύμης Τσακαλέρης έχει ένα διάστρεμμα. Ο Σάφτενααρ θα είναι μαζί μας με την Κηφισιά ενώ ο Κάρτερ δεν έχει κάτι σοβαρό».

Ο Μάριος Ματαλών, νωρίτερα, είχε τονίσει: «Ξέραμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να δώσουμε το καλύτερο, όμως όταν παίζεις με την ΑΕΚ δεν φτάνει αυτό. Παίζουμε ένα παιχνίδι-φωτιά με την Κηφισιά και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε».

Σχόλια