Αθλητισμός

Βράβευσε τον Σωκράτη η λέσχη Ελλήνων φίλων της Ντόρτμουντ

Την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και να βραβεύσουν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο είχαν οι Borussia Dortmund Hellenic Supporters στη Γερμανία.

Η ελληνική λέσχη φίλων της Μπορούσια Ντόρτμουντ στο περιθώριο της εκδρομής στη Γερμανία για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ βράβευσαν τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο κατόπιν συνεννόησης με το σωματείο του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση των φίλων της Μπορούσια:

"Στο περιθώριο της εκδρομής του Borussia Dortmund Hellenic Supporters στη Γερμανία, είχαμε την ευκαιρία να βραβεύσουμε τον «δικό» μας Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Η συνάντηση έγινε μετά από συνεννόηση με την ομάδα και αφού ξεπεράστηκαν αρκετές δυσκολίες, καθώς το πρόγραμμα τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας τις συγκεκριμένες μέρες ήταν ιδιαίτερα βαρύ.

Ο πρόεδρος της Λέσχης μας, Αλέξανδρος Μανιός, του παρέδωσε μία τιμητική πλακετά ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά του στην Borussia Dortmund και την Εθνική Ελλάδος. Παράλληλα του παρέδωσε και την κάρτα επίτιμου μέλους στο Borussia Dortmund Hellenic Supporters Club, αλλά και διάφορα δώρα από τα προϊόντα του κλαμπ μας.

Σε αντίθεση με τα όσα έχουμε συνηθίσει από την… μπρούταλ παρουσία του στο γήπεδο, αλλά και τις πλακίτσες που του κάνει κατά καιρούς για το ύφος του ο Μάρκο Ρόις, ο Σωκράτης ήταν ιδιαίτερα πρόσχαρος μαζί μας. Υπέμεινε τη… διαδικασία των δεκάδων φωτογραφιών, υπέγραψε μία φανέλα του για το κλαμπ και ερωτεύτηκε το μπρελοκάκι του κλαμπ το οποίο υποσχέθηκε ότι θα το βάλει μαζί με τα κλειδιά του.

Λίγο πριν μας καληνυχτίσει μας υποσχέθηκε 3 νίκες στα 3 εναπομείναντα παιχνίδια (ήδη έγιναν οι 2 κόντρα σε Φρανκφούρτη και Άουγκσμπουργκ), αλλά εμείς του ζητήσαμε το νταμπλ για να είμαστε ικανοποιημένοι! Φυσικά, αστειευόμασταν…

Σωκράταρε συνέχισε έτσι!"

Σχόλια