Αθλητισμός

Μουρίνιο ίσως από του χρόνου στη Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ελεύθερος προπονητής από χθες και ήδη τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό του δίνουν και παίρνουν, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που… υποψιάζονται ότι ίσως επιστρέψει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ωστόσο, φρόντισε χθες να διαψεύσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Τέλος στα σενάρια που έκαναν λόγο για άμεση επιστροφή του Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ράφα Μπενίτεθ, έβαλε ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας σε ισπανικό ραδιόφωνο, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα άμεσης επιστροφής του Special One στη Ρεάλ, μετά την απόλυση του Πορτογάλου από την Τσέλσι.

Ο ισχυρός άνδρας «βασίλισσας» εξέφρασε τη στήριξη του στον Ράφα Μπενίτεθ, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα ο Μουρίνιο, κάποια στιγμή στο μέλλον.

«Μουρίνιο; Όχι τώρα. Έχω φανταστικές αναμνήσεις από τον Μουρίνιο, αλλά δεν έρχεται αυτή τη στιγμή. Σκεφτόμαστε μόνο τον Ράφα. Στο μέλλον δεν ξέρεις τι θα γίνει. Ποτέ μη λες ποτέ» ήταν το σχόλιο του Φλορεντίνο Πέρεθ.

Σχόλια