Αθλητισμός

Οι Ιατρικοί Επισκέπτες το κύπελλο στη μνήμη των Διασωστών

Τρία χρόνια μετά το τραγικό συμβάν που συγκλόνισε την Κρήτη και  κανείς δεν ξεχνά  την προσφορά και το έργο των Βαγγέλη Κελαράκη και Δημήτρη Βουρβαχάκη. Φίλοι και συνάδελφοι των δύο αδικοχαμένων, φρόντισαν και φέτος για τη διεξαγωγή του τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ εργασιακών σωματείων, τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη των δύο.

Το τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε στο Παγκρήτιο Στάδιο τίμησαν με την παρουσία τους ο Δικηγορικός Σύλλογος Ηρακλείου, οι Ιατρικοί Επισκέπτες, οι Διασώστες του ΕΚΑΒ αλλά και οι Υγειονομικοί Επισκέπτες Κάντια, παίζοντας ποδόσφαιρο με στόχο να παραμείνει ζωντανή η μνήμη του Βαγγέλη Κελαράκη και του Δημήτρη Βουρβαχάκη.

Η συγκίνηση ήταν διάχυτη κατά τη διάρκεια του τουρνουά με την ομάδα των Ιατρικών επισκεπτών να κατακτά το κύπελλο καθώς επικράτησε στον τελικό των Δικηγόρων με 1-0 ενώ στον ημιτελικό οι Υγειονομικοί νίκησαν στα πέναλτι (5-3) το ΕΚΑΒ. Επίσης είχαμε: Υγειονομικοί- Δικηγόροι 3-5 στα πέναλτι και Ιατρικοί Επισκέπτες- ΕΚΑΒ 1-0.

Την ομάδα των Ιατρικών Επισκεπτών αποτελούσαν οι: Γιάννης Κωνσταντάκης, Δημήτρης Πελεκανάκης, Γιώργος Σαμόλης, Κώστας Μπορδούβαλης, Μάρκος Λεγάκης, Δημήτρης Κακουλάκης, Γιώργος Ζαχαρόπουλος, Αντώνης Δοξαστάκης, Ηρακλής Βούρτσης, Μανώλης Σέγκος, Μανώλης Καλογιαννάκης, Γιώργος Μαθιουδάκης, Γιώργος Παπουτσιδάκης, Γιάννης Δαμιανάκης, Βαγγέλης Μαματζάκης.

Σχόλια